23-02-2020 05:32 PM
Chodzi o to że posiadam nova launcher i włączone gesty ale te androidowe, gest pociągnięcia od dołu i przytrzymania aby włączyć panel aplikacji działających w tle, nie działa. Do tego zauważyłem że nova launcher je dużo baterii. Macie też tak? Używam novej bo posiada małe ikonki, może znacie jakiś inny pomysl aby je pomniejszyć i zwiększyć siatkę. Pacjent to samsung s10e.
24-02-2020 11:52 AM
@Pradek, odinstaluj aplikację Nova Launcher i sprawdź działanie telefonu. Możliwe, że to błąd po stronie aplikacji. Jeżeli tak to zgłoś błąd do producenta aplikacji. Niestety nie korzystam z programów uruchamiających innych producentów więc nie jestem w stanie polecić takiej aplikacji.
24-02-2020 03:12 PM
@Pradek czy próbowałeś zwiększyć siatkę na stockowym launcherze? Zagęszczenie ikon, czy to na pulpicie, czy w drawerze powoduje ich jednoczesne zmniejszenie. Ta wielkość ci nie odpowiada?
24-02-2020 03:26 PM
Tak mam siatkę 5x6 i jest dla mnie za dużo wolnej przestrzeni, przez co psuje to wygląd tapety. W novej mogę zmienić wielkość ikon i siatki na jeszcze większą ale nie wszystkie gesty działają na samsungach...
24-02-2020 03:39 PM
@Pradek oki rozumiem, też w tej kwestii nic nie doradzę, nic zewnętrznego nie używam. 😞