Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

nie obsługiwane urządzenie usb..

(Temat utworzony: 05-11-2020 12:28 AM)
13792 Wyświetlenia
seebaas
First Poster
Opcje
Cześć, czytałem różne posty na temat działania nie ori słuchawek,  że trzeba koniecznie z przetwornikiem dac mieć przejście usb c. Ja mam przejście na 3.5mm jeszcze z p20 pro. Samo wpięcie przejścia nie pokazuję błędu, dopiero jak podepnę jakiekolwiek słuchawki. W Huawei działały każde słuchawki innych firm. Teraz nie działa na samsungu, a wpinałem jbl czy steelseries arctis 5. Dodam ze ori Huawei działają na samsungu ... nie powinno być tak ze skoro teoretycznie adapter Huawei nie działa to słuchawki też nie powinny? czy jest jakieś wyjście prócz kupowanie adaptera od samsunga skoro nie mam pewności że pomoże to?
0 Like
6 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy obecna przejściówka posiada przetwornik DAC? Jeżeli nie to musisz zaopatrzyć w przejściówkę, która obsługuje DAC.

0 Like
seebaas
First Poster
Opcje
Ciężko mi ocenić czy ma Dac czy nie. Jest to ori przejściówka z p20 pro
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Podejrzewam, że nie posiada odpowiedniego przetwornika, dlatego nie działa z telefonem Galaxy.

seebaas
First Poster
Opcje
ten by pasował? czy coś tańszego i niekoniecznie samsunga by też działało?
https://allegro.pl/oferta/samsung-adapter-przejsciowka-usb-c-mini-jack-3-5mm-9264268915?utm_medium=a...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Nie jestem w stanie wskazać konkretnego modelu innego producenta. Model z aukcji będzie działał pod warunkiem, że jest to oryginalny produkt firmy Samsung.

0 Like
seebaas
First Poster
Opcje
Cena dosyć pokaźna jak za taki malutki kabelek. Ale bez znaczenia, grunt by działało. Dzięki za pomoc
0 Like