Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nie działa aparat po aktualizacji android 12

(Temat utworzony: 14-01-2022 08:01 AM)
990 Wyświetlenia
tomek310
Navigator
Opcje

Nie działa aparat po aktualizacji wyczyszczenie danych też nie pomogło

0 Like
6 Odpowiedzi
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, w takiej sytuacji najlepiej wykonać reset do ustawień fabrycznych, nie przywracając kopii zapasowej
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@tomek310 Przed rdestem do ustawień fabrycznych można spróbować wykonać zabieg Repair Apps, ten zabieg nie usuwa danych.

[Poradnik] - Repair Apps
https://eu.community.samsung.com/t5/pozostałe-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-w... 

piotrxn
Apprentice
Opcje

Witam! Szukam pomocy informacji. Po zainstalowaniu android 12 aplikacja aparat straciła połowę funkcji jakich do tej pory używałem bardzo przydatnych. Czy jest możliwość cofniecia app aparat do wesji z androida 11 , czy trzeba zrestowac cały system? Przenosilem wszystkie ustawienia pliki ze starego s10 na s22 nowy przy pierwszym starcie i problem aparatu jest nadal.. Czy ten andr.12 poprawi wszystkie ustawienia app samsunga w przyszlosci? Pozdrawiam 

0 Like
LukaszW
Expert
Opcje

@piotrxn, o co dokładnie pytasz? O jakie funkcje chodzi?

Samej wersji systemu nie uda Ci się cofnąć.

piotrxn
Apprentice
Opcje
Kopia RAW zapisuje się tylko w formacie 3:4 nawet robiąc w 9:16. Ostrość w pro robiąc nocne zdjęcia w długim naświetlaniu to jakaś pomyłka. Dla przykładu. Chyba ze czegoś nie wiem ale nie widzę zadnych zmian ustawienia kopi RAW . Galaxy s22 i to samo miałem w s10 po aktualizacji na andr.12
0 Like
piotrxn
Apprentice
Opcje
Widzę , że chyba sie nie dowiem czy tam aplikacja aparatu wróci do poprzednich ustawień. Tak w skrocie robiąc zdjecia w pro w formacie full , 1:1 lub nawet 9:16 ... kopia Raw zapisuje sie tylko i wylacznie w 3:4. Byłem cierpliwy że może to zostanie poprawione jak było kiedyś ale widze że to pis.of.sh..t.
0 Like