Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nic nie działa, najgorszy mój sprzęt.

(Temat utworzony: 01-06-2021 11:41 PM)
565 Wyświetlenia
Adusiaaaa
First Poster
Opcje
Cześć,

Pierwszy raz w życiu wylewam swoje żale, ale ten telefon to jakieś nieporozumienie, a mianowicie mój Samsung S21+. 
Włączony transfer danych/WIFI - wyłączą Internet, dopiero po włączeniu i włączeniu działa.
Temat drugi - codziennie rano budzę się, zaczynam pisać wiadomość,a tu jakaś babeczka mi czyta po angielsku litery, które pisze.
Zasięg 1/2 kreski.
No tragedia.. zacięło się to już pewnie z 89 razy, a tel mam od marca.
Nie, to nie wina karty.
9 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@Adusiaaaa 

1) Spróbuj zresetować ustawienia sieciowe. Ścieżka : Ustawienia -> Zarządzanie ogólnie -> Resetowanie. 

3) Na jakim trybie pracy pracuje Twój telefon ?

Ścieżka: Ustawienia-> Połączenia -> Sieci komórkowe -> Tryb pracy sieci. 

0 Like
Artur74
Journeyman
Opcje
Zrób reset do ustawień fabrycznych. Po ponownym uruchomieniu rób wszystko po kolei za pomocą podpowiedzi w telefonie
0 Like
EdekW
Pioneer
Opcje
Chyba telefon za ładnych kilka tysięcy, by poprawnie zaczął działać trzeba było resetować jego ustawienia to jakaś parodia. To jakich programistów ma Samsung, że nie potrafią sobie z takim problemem poradzić. Tak drogi telefon ma być dla użytkownika a nie użytkownik dla telefonu, ma być tak dopracowany, by był gotowy do pracy a my dostajemy tak naprawdę produkt niepełnowartościowy. Też jestem zażenowany jakością i zabieraniem przez Samsunga funkcjonalności i wiem, że więcej nie dam nabrać.
Dexio
Navigator
Opcje
A ja korzystam z Samsunga od s4, a obecnie s21 ultra..I jako stały użytkownik rodziny Galaxy nie mam żadnych zastrzeżeń, a dodatkowo zdaję sobie sprawy z 2 ważnych rzeczy:
1. To jak użytkownik korzysta z telefonu może wpływać na jego złe działanie (strony internetowe, ściągnięte aplikacje itp itd).
2. Gdy sprzedajesz miliony egzemplarzy, statystycznie jakiś musi być wadliwy i dlatego istnieją takie rzeczy jak Gwarancję.

Jeśli to wada, gwarancja ją pokryje, a jeśli pkt.1 to cóż.. :smiling-face:
0 Like
EdekW
Pioneer
Opcje
Ja też korzystam z serii S od S3 ale tyle problemów co w S21 to w żadnym nie było. I nie są to problemy sprzętowe ale programowe. Ograniczenia i niedociągnięcia programu nie wiem czy są przez słabą klasę programistów czy zamierzone ale wpływa to na niezadowolenie użytkowników. Ja należę do tych szczerych użytkowników, którzy jeżeli coś mi nie pasuje to mówię a nie poddaję się propagandzie sukcesu i będę chwalił, tylko bo mam Samsunga. Uważam, że jest to najbardziej niedopracowany model jaki miałem z wieloma ograniczeniami. I mówię to szczerze.
0 Like
Dexio
Navigator
Opcje
Rozumiem Twoje zdanie i nie mówię że nie masz do niego prawa. Też nie jestem zapatrzonym użytkownikiem, a tyle co ten ***** s6 dostał ode Mnie po uszach (jedyny model którego nie miałem bo nie zamierzałem go kupić po dłuższej nim zabawie). Natomiast od strony programowej to obecnie s21 nie odbiega od innych modeli po aktualizacji oprogramowania, ale z chęcią posłucham co masz o tym do powiedzenia. W końcu jak mówiłem mam telefon z tej rodziny i chciałbym znać zagrożenia:)
0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@EdekW, dwa razy w wiadomości prywatnej prosiłem Cię o niespamowanie tą samą wiadomością dotyczącą ładowania bezprzewodowego. Moje prośby zostały zignorowane, a Ty nadal zamieszczasz podobne wypowiedzi na forum. Twoja opinia już wybrzmiała (i to nie raz!) w ramach Społeczności Samsung i uwierz, naprawdę nie ma potrzeby pisać w kółko to samo.

W związku z powyższym Twoja wiadomość z wczoraj (30.06.2021. 01:18 AM) zostaje usunięta, Ty dostajesz publiczne ostrzeżenie, jak również zostają podjęte dalsze kroki mające na celu powstrzymanie spamerskich działań z Twojej strony.

Mam gorącą nadzieję, że tym razem się rozumiemy i w przyszłości będziesz wypowiadał się na forum zgodnie z Regulaminem oraz Zasadami Społeczności Samsung.

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.

Members_1Lpkwc4
First Poster
Opcje

Potwierdzam. Mój pierwszy Samsung jaki mam A35 to porażka. Został zaprojektowany przez jakiegoś pomyleńca i trzyma pootwierane kilka okien tej samej aplikacji. Czujnik linii papilarnych rozpoznaje moje palce kiedy ma ochotę. Włacza się masakrycznie długo. A jak już myślę że się włączył to po odblokowaniu ten włącza się dalej. Jestem tak zawiedziony że postanowiłam tu napisać. Następnym razem kupię jakiegoś Xiaomi albo innego chińczyka. 

0 Like
OleksiiA
Moderator
Moderator
Opcje

@Members_1Lpkwc4, co masz na myśli, że smartfon trzyma otwarte kilka okien tej samej aplikacji?

Jeśli masz założoną ochronę na wyświetlaczu, spróbuj na nowo dodać odciski palców i włącz zwiększoną czułość dotyku.

Doprecyzuj również, jak to wygląda z tym długim włączaniem. Mówisz o sytuacji po ponownym uruchomieniu czy po zwykłym odblokowaniu?

Witaj na Forum Samsung!
Pamiętaj o zapoznaniu się z Zasadami Społeczności Samsung oraz Regulaminem.
Doceniaj i bądź doceniany. Doceniaj innych, klikając przycisk Like lub Zaakceptuj jako rozwiązanie.