Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Nagrywanie rozmów - Samsung S21 Ultra 5G

(Temat utworzony: 06-05-2021 11:06 AM)
19077 Wyświetlenia
IIIIIIIIIIIIIII
Pioneer
Opcje

Jak w Samsungu Galaxy S21 Ultra 5G włączyć nagrywanie rozmów ? nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedniej funkcji

Przejdź do rozwiązania
15 Odpowiedzi
Josif4
Explorer
Opcje
Ja używam Cube ACR. Działa bardzo dobrze podczas normalnej rozmowy przez telefon, z rozmowy prowadzonej przez słuchawki zapisuje niestety tylko mój głos więc trzeba o tym pamiętać.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Josif4  No właśnie,  głosu rozmówcy nie zapisze

Josif4
Explorer
Opcje

Zwykłą rozmowę przez telefon zapisuje w 100%, zapisu rozmówcy nie słychać na nagraniu rozmowy prowadzonej przez słuchawki.

0 Like
Poland
First Poster
Opcje

dzwoniłem do serwisu, mówią że to niemożliwe w związku z europejskimi regulacjami RODO; 

Niestety w Europie nie jest to możliwe (z tego co czytałem nagrywanie w Polsce jest legalne, jeśli jedna ze stron rozmowy to osoba nagrywająca); na Xiaomi kupionym w Wietnami mogłem nagrywać i to bardzo się przydawało np. w pracy dziennikarza albo po prostu jak ktoś przekazywał dużo informacji (np. listę zakupów albo adres); niestety przez głupie prawo nie możemy tego zrobić

Próbowałem np. programem Cube ACR ale nagrywał tylko mnie. Do tego używanie takich recorderów to dopiero zagrożenie prywatności. 

0 Like
Macdeced
Student
Opcje
To nie jest prawda csc ukrainy dziala.
0 Like
Macdeced
Student
Opcje
To nie prawda bo wszystkie Asusy maja taka funkcje. Pozatym to klamstwo bo RODO nie ma z tym nic wspolnego, praw ie jak chcesz byc ok to musisz poinformowac sam odbiorce rozmowy, wtedy mozesz nagrywac. Funkcja telefonu nie ma z tym nic wspolnego.
0 Like