Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Mirror Link na S20 nie działa

(Temat utworzony: 11-08-2020 08:43 PM)
3689 Wyświetlenia
peetereczek
Pathfinder
Opcje

Mam w aucie radio z obsługą Mirror Link i chciałbym połączyć S20+ do niego. Jednak po zaakceptowaniu wszystkich wyskakujących okienek, brakuje certyfikatu, którego nie można pobrać. Jest jakiś sposób żeby to naprawic?

0 Like
6 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@peetereczek  Czy przed założenie tematu przeszukałeś forum ? Widać ze nie ?

https://eu.community.samsung.com/t5/galaxy-s20-s20-s20-ultra/mirrorlink-1-1/m-p/1888920#M3391

peetereczek
Pathfinder
Opcje
To widziałem, teraz pytanie jak sprawić żeby działało?
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli widziałeś tamten wątek wcześniej to wystarczyło się do niego dopisać. Nie ma potrzeby zadawania tego samego pytania w kilku miejscach na forum. Znajdziesz tam również odpowiedź na Twoje pytanie.

0 Like
peetereczek
Pathfinder
Opcje
Mogłem, ale też specjalnie założyłem następny wątek, oczekując że znajdzie się rozwiązanie problemu. Tam jest mowa o przywracaniu kopii zapasowych, żeby certyfikaty wróciły do wcześniej sparowanego radia. Nie rozwiązuje to problemu podłączenia się do nowego radia, pierwszego parowania urządzeń.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Samsung wyłączył usługę Mirror Link i nie można zaktualizować niezbędnego certyfikatu. Na ten moment nie ma rozwiązania i obawiam się, że tak już zostanie.

Szewcu72
MegaStar
Opcje

@GracVeloceQ4 problem jest w tym, że nie masz pojęcia, jakie porady zgodnie z regulaminem i zasadami tu panującymi można opisywać i zamieszczać. Tylko tyle i aż tyle.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like