Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Miganie ekranu s10

(Temat utworzony: 10-10-2020 09:46 PM)
2004 Wyświetlenia
korpoSZCZUR
First Poster
Opcje

Witam. Od dwóch dni przy każdym przejciu w aplikacje albo wyjściu jak również po zmianie ekranu głównego następuje krotki zanik całego ekranu po czym wszystko jest normalnie. Robiłem przywracanie ustawień fabrycznych jak i czyszczenie pamięci cache. Jest jakieś rozwiązanie czy tylko serwis?

0 Like
9 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową po przywróceniu ustawień fabrycznych? Jeżeli tak to wykonaj hard reset ponownie, ale tym razem nie przywracaj kopii. Jeżeli nie przywracałeś kopii to nic więcej nie poradzimy na forum. W takim wypadku konieczna będzie wizyta w punkcie serwisowym.

korpoSZCZUR
First Poster
Opcje
Pomogło. Odkryłem ze problem ten występuje gdy w ustawieniach bixby routine mam włączone zmianę rozdzielczości ekranu. Nie wiem co się zmieniło w ostatnim update ale wcześniej tego problemu nie było.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

To bardzo dobra wiadomość. Cieszę się, że udało się rozwiązać problem.

0 Like
prezes313
First Poster
Opcje
Mam ten sam problem kolego co opisałeś wyżej co muszę zmienić w rozdzielczości bixby? I gdzie mam to szukać?
0 Like
korpoSZCZUR
First Poster
Opcje
W bixby routines masz ustawione że zmienia co rozdzielczość na wyższą albo mniejsza jak otwierasz jakaś aplikacje, np. jak otwierasz YT to zwiększa co rozdzielczość na 1440p i wtedy ekran na chwilę się wygasza . Wyłącz to i problem zniknie
0 Like
prezes313
First Poster
Opcje
To na yt jaką ustawić? Bo miałem auto?
0 Like
korpoSZCZUR
First Poster
Opcje
Nie na YT tylko w bixby routines. W swoich automatyzacjach musisz mieć ustawione że jak włączasz jakas aplikacje to ci zwiększa rozdzielczość
0 Like
prezes313
First Poster
Opcje
Witam możesz pokolei napisać krok po kroku gdzie mam rozwiązać problem z migającym wysfietlaczem będę bardzo wdzięczny pozdrawiam.
0 Like
prezes313
First Poster
Opcje
Witam mam taki sam problem jak kolega niżej może ty pomożesz bo ja nie mogę sobie z tym poradzić gdzie w bixby ma tego szukać
0 Like