Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

IG gaśnie po aktualizacji tel

(Temat utworzony: 07-04-2021 08:53 PM)
580 Wyświetlenia
DeKaBe
Journeyman
Opcje
Cześć, ostatnio była kolejna aktualizacja na s20 (niby aparat i jakieś poprawki do zabezpieczeń) tyle, że po tej aktualizacji nie działa mi Instagram - odpalam, on gaśnie, wywala mnie na ekran główny. Gdy znowu wchodzę na IG to pojawia sie jakiś komunikat o przełączaniu na język polski.
0 Like
6 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DeKaBe  Cześć

Zapoznaj się z poradnikiem pod poniższym linkiem:

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/rozwi%C4%85zywanie-najcz%C4%99st... 

Na pewno na początek proponowałbym zresetować aplikacje instagram czyli wyczyścić dane aplikacji.

AdaM4M
Pathfinder
Opcje
Ja tak miałem również po aktualizacji, pomógł jedynie hard reset telefonu
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy pomogła wskazówka podana przez @PrzemekM? Jeżeli nie to spróbuj wykonać wipe cache partition. Zabieg ten nie usuwa żadnych danych z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

DeKaBe
Journeyman
Opcje
Nie pomogła, wipe cache to trochę zabawy, a hard reset w ogóle w grę nie wchodzi :smiling-face:
Udało mi się złapać błąd, może zgłoszę też do insta, tyle, że to czysto po aktualizacji samsunga.
Co do wipe cache - jak zostanę zmuszona, to w końcu zrobię, ale liczę, że pewnie będzie jakaś poprawka,bo powiem szczerze, że nie mam ochoty na metodę "prób i błędów" 🤷🏻‍♀️😕

Screenshot_20210407-231937_Instagram.jpg

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@DeKaBe  Jeżeli powyższe porady nie przyniosły poprawy to jeżeli nie chcemy hard resetu pozostaje czekać na kolejną aktualizacje aplikacji.

Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Cześć @DeKaBe 

Może spróbuj ponownie zainstalować aplikację. 

0 Like