Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy s21 - problem z jakością rozmów

(Temat utworzony: 04-02-2021 06:36 PM)
2958 Wyświetlenia
marmasz
Journeyman
Opcje

Czy ktoś też ma problem z jakością rozmów - zarówno podczas trzymania telefonu przy uchu jak i podczas używania go w trybie głośnomówiącym... Głos rozmówcy jest nienaturalny, czasem trzeba się domyślać co mówi... Na poprzednim telefonie wszystko było o.k. Może gdzieś można to ustawić, żeby było lepiej....

0 Like
14 Odpowiedzi
piciublueboy
Explorer
Opcje
Korzystam od tygodnia z s21. Sieć Play. Rozmowy przez Wi-Fi Calling jak i po sieci super bez zastrzeżeń. Wcześniej miałem S9 i teraz jakość rozmów na prawdę zdecydowanie lepiej
0 Like
marmasz
Journeyman
Opcje
Hmm. Ja korzystam z nju... Może tu jest problem...
0 Like
zbi64
Navigator
Opcje
Miałem taki problem dzien po aktywacji s 21 ultra sieć plus wieczorem przyszła aktualizacja i problem znikl
0 Like
marmasz
Journeyman
Opcje
Skonsultowałem się z samsungiem. Kazali zrobić poniższą procedurę. Zrobiłem i pomogło.
marmasz
Journeyman
Opcje
Może komuś się przyda.

Screenshot_20210204-185956_Samsung Internet.jpg

aacichy
Navigator
Opcje
Też korzystam z nju. Żadnych problemów z rozmowami nie zauważyłem, są na najwyższym poziomie.
0 Like
lingua
Pioneer
Opcje
Co to ma być? Mam wrażenie, że Samsung po S9 robi tylko $kase na naiwnych klientach. Ciągle ktoś pisze o problemach z nowym sprzętem. Wszyscy myślą, że Samsung to szybko naprawi, ale przecież za chwilę będzie $22 albo $30, więc po co ma się zajmować starym bublem :smiling-face:
MarekMarekMarek
Apprentice
Opcje
Ostatnio słabo mnie słyszy rozmówca po drugiej stronie ,pomimo że mam 4 kreski zasięgu to słychać mnie jak z oddali /jakby przez zestaw głośnomówiący ,nie zawsze ale bardzo często ,wyjście na zewnątrz budynku też nie zawsze pomaga .Oczywiście telefon systematycznie aktualizowany .Czy może ktoś ma podobnie w w tym modelu telefonu ?
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarekMarekMarek  Sytuacja powtarza się niezależnie od miejsca w których jesteś? U różnych rozmówców jest tak samo przy dzwonieniu?