Witam mam kłopot który juz wyjaśniam.
Gdy dzwoni ktos do mnie wyskakuje mi plywajace okienko które moge przesuwać po całym ekranie i chciałbym... Wyświetl post
Cześć, proszę o pomoc, nie znalazłam takiego tematu, więc piszę tutaj. Mam problem z telefonem s20. Chcialam wykonać twardy reset naciskając... Wyświetl post
Mam pewien problem. Otóż nie mogę w żaden sposob uruchomić pendrive na Samsungu S21. Pendrive podłączony przez Samsungowy USB Connector wogóle go... Wyświetl post
Tak jak w temaxiey przez przypadek usunąłem cały folder zdjęć DCIM... Wszystko było na pamięci telefonu nie używam karty pamięci, funkcję kosz... Wyświetl post
Telefon moj raz na jakiś czas laguje w dodatku dostaje powiadomienia w stylu . Proces system nie odpowiada . Sklep google play nie odpowiada itp. W... Wyświetl post
Cześć, spotkał się ktoś z Was z problemem z ostrością na głównym aparacie (dalekosiężny i zoom bez problemu)?
Nie wiem czy to wina niedawnej... Wyświetl post
Witam wszystkich. Przychodzę z zapytaniem. Ile powinna trzymać nowa wymieniona bateria w s20? Telefon naladowany do 100% około 17.00, o godzinie 20... Wyświetl post
Proszę o wsparcie w rozwiązaniu problemu z aparatem w telefonie Samsung Galaxy S20 FE. Chcę wykorzystać go do podglądu obrazu z adaptera teleskopu,... Wyświetl post
Za każdym razem jak klikam przycisk od internetu WiFi nie włacza się i mam pokazane właczanis zrobilem już dużo ręczy diagnostyka nie działa... Wyświetl post
Witam
Czy można ustawić czas wyskakującego powiadomienia (wraz z podświetleniem krawędziowym) na dłużej niż maksymalne 7 sekund? Pasek w... Wyświetl post
Właśnie zaktualizowałem telefon do androida 13 i nie mam dunamic island, w ustawieniach też nic nie ma o tym, czy to tylko dla wersji ultra jest?
... Wyświetl post
Witam Majstry i Majsterki otóż mam pewien problem. Pół dnia się męczę z komunikatem że coś mam w porcie ładowania. Czyściłem, przedmichiwałem i... Wyświetl post