25-06-2020 03:52 PM — edytowano 25-06-2020 03:53 PM
Czy ktoś kojarzy jakie oznaczenie ma stacja DEX dla Galaxy S20 Plus? Czy też dla niego jest ta sama stacja jaka była przy poprzednich? Czy ten model w ogóle jeszcze ma DEXa? Jakoś nie mogę znaleźć konkretnej informacji na ten temat w necie, do tego allegro pełne jest hubów usb-c z wyjściami na wyświetlacz które pojawiają się jak wpisać "Galaxy S20 Plus DEX". Mają one usb na mysz i klawiaturę oraz hdmi które generalnie dziajała, bo sprawdzałem, ale nie uruchamiają Dexa po podłączeniu do telefonu.
25-06-2020 03:56 PM — edytowano 25-06-2020 03:56 PM
@MarekZet, Samsung stworzył tylko dwie wersje stacji DeX. Starsza to DeX Station a nowsza to DeX Pad. Nieco informacji na ten temat znajdziesz w tym wątku.
DeX Station kontra DeX Pad
Możesz również podłączyć telefon do komputera i skorzystać z aplikacji DeX na komputerze. W tym celu musisz pobrać aplikację Samsung DeX. W razie dodatkowych pytań pisz śmiało.
26-06-2020 11:57 AM
Czy przez stacje dex lub jakiś kabel hdmi tez występuje takie troszkę opóźnienie w obrazie wyświetlanym na np monitorze? Bo po przez kabel USB w aplikacji dex jest hmmm. Jakby to opisać, tak jakbyśmy mieli słaby komputer.
26-06-2020 12:26 PM
@TomaszCcc, nie korzystam na co dzień ze stacji dokującej. Sprawdzałem kilka razy na różnych telefonach i nie przypominam sobie widocznych opóźnień w trybie DeX. Dodam, że korzystałem zarówno ze stacji DeX pierwszej jak i drugiej generacji.