Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S20 Plus Dex

(Temat utworzony: 25-06-2020 03:52 PM)
894 Wyświetlenia
MarekZet
First Poster
Opcje

Czy ktoś kojarzy jakie oznaczenie ma stacja DEX dla Galaxy S20 Plus? Czy też dla niego jest ta sama stacja jaka była przy poprzednich? Czy ten model w ogóle jeszcze ma DEXa? Jakoś nie mogę znaleźć konkretnej informacji na ten temat w necie, do tego allegro pełne jest hubów usb-c z wyjściami na wyświetlacz które pojawiają się jak wpisać "Galaxy S20 Plus DEX". Mają one usb na mysz i klawiaturę oraz hdmi które generalnie dziajała, bo sprawdzałem, ale nie uruchamiają Dexa po podłączeniu do telefonu.

0 Like
3 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@MarekZet, Samsung stworzył tylko dwie wersje stacji DeX. Starsza to DeX Station a nowsza to DeX Pad. Nieco informacji na ten temat znajdziesz w tym wątku.

DeX Station kontra DeX PadDeX Station kontra DeX Pad

Możesz również podłączyć telefon do komputera i skorzystać z aplikacji DeX na komputerze. W tym celu musisz pobrać aplikację Samsung DeX. W razie dodatkowych pytań pisz śmiało.

TomaszCcc
Explorer
Opcje

Czy przez stacje dex lub jakiś kabel hdmi tez występuje takie troszkę opóźnienie w obrazie wyświetlanym na np monitorze? Bo po przez kabel USB w aplikacji dex jest hmmm. Jakby to opisać,  tak jakbyśmy mieli słaby komputer. 

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszCcc, nie korzystam na co dzień ze stacji dokującej. Sprawdzałem kilka razy na różnych telefonach i nie przypominam sobie widocznych opóźnień w trybie DeX. Dodam, że korzystałem zarówno ze stacji DeX pierwszej jak i drugiej generacji.