Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Galaxy S 21 Ultra ładowanie zwrotne

(Temat utworzony: 16-02-2021 08:57 AM)
3840 Wyświetlenia
Banan52
Troubleshooter
Opcje

Podczas ładowania zwrotnego , jeśli pamięć mnie nie myli S 10 + mógł być podłączony do ładowarki , w S 21 ultra już nie , trzeba go odłączyć żeby  podładować  Galaxy Watch 3 i inne . Czy to przez zmianę oprogramowania ?  

20 Odpowiedzi
Vaadeer
Pathfinder
Opcje
pierw podłącz ładowarkę, potem wlacz ładowanie zwrotne, odwróć telefon, połóż zegarek.

Jak w trakcie ładowania zwrotnego chcesz doładować telefon to się rozłączy.

Tak na S10 działało, a jak kupiłem s20 FE to też byłem zaskoczony, ale udało mi się znaleźć w/w obejście problemu i u mnie działa
Banan52
Troubleshooter
Opcje
sprawdzę zaraz
0 Like
Banan52
Troubleshooter
Opcje
niestety nie da rady. Nie można włączyć zwrotnego ładowania, gdy ładowarka jest podłączona.
0 Like
lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
Na moim S21Ultra działa to bez problemu. Mam położony na pleckach zegarek i ładuje się mimo podłączania i odłączania ładowarki od telefonu

Screenshot_20210216-125719_Device care_9784.jpg

0 Like
Vaadeer
Pathfinder
Opcje
widocznie to jeszcze nowszy "feature" w One U.I 3.1 . W one U.I 2.5 działało wszystko, w one U.i 3.0 już trzeba było zachować odpowiednią kolejnosc a wychodzi na to że w One U.I 3.1 już się nie da.

jakkolwiek ja potwierdziłem i U mnie bez problemu.

opcją nr. 2, jaką masz ładowarkę?
Może jak używasz super szybkie ładowanie to się nie da.

spróbuj w opcjach baterii wyłączyć szybkie/super szybkie ładowanie i sprawdź czy wtedy się uda włączyć zwrotne przy podłączonej ladowarce
0 Like
Banan52
Troubleshooter
Opcje
u mnie się nie da, wersja UI 3.1
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

S21 Ultra [XEO] soft 1AUB6 - ładowanie zwrotne nie działa przy podpiętym kablu.

ładowanie.jpg

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Banan52
Troubleshooter
Opcje
trochę to absurdalne .... mam nadzieję że to błąd i naprawią to ..
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje
0 Like