Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Echo podczas rozmowy

(Temat utworzony: 20-05-2021 05:09 PM)
1336 Wyświetlenia
jokerooo
Journeyman
Opcje
Witam, od jakiegoś czasu osoba z którą rozmawiam słyszy swój głos. Robiłem wipe cache i dalej to samo, ma ktoś jakiś pomysł?
0 Like
19 Odpowiedzi
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Raczej nie jest normalne, u mnie nic się nie dzieje takiego, powiedz z jakiej sieci korzystasz? Czy masz VoLTE?
0 Like
debi_3
Student
Opcje
Z T-mobile, wcześniej miałam m51 i bylo wszystko dobrze. A tego VoLTE to nie umiem znaleźć
0 Like
debi_3
Student
Opcje
Mam VoLTE
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
W Tmobile nie da się wyłączyć VoLTE z poziomu telefonu, albo aplikacja Tmobile i tam można wyłączyć albo infolinia. Możesz spróbować wyłączyć i zobaczyć czy będzie lepiej, ja też mam Tmobile i działa wszystko ładnie.
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam. W T-Mobile nie ma już 3G więc nie ma potrzeby wyłączać VoLTE. Proszę na początek wyłączyć i włączyć telefon, jeśli nie pomoże przełożyć kartę SIM do drugiego slotu.
0 Like
debi_3
Student
Opcje
Wyłączenie i włączenie nic nie dało, tak samo restart seci komorkowej, a s24 jest tylko jeden slot
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Z drugiej strony koszyka ma Pani drugi slot na kartę SIM
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
3G nie ma ale jest 2G i wyłączyć się da i włączyć ponownie, ja tak robiłem jak miałem problem z połączeniem VoLTE, nie chciał telefon złapać. Trzeba wyłączyć najpierw VoWiFi i później VoLTE, następnie włączymy ponownie VoLTE i VoWiFi mi pomogło.
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
2G się da, ale jakoś rozmowy wtedy jest tragiczna. Sytuacja z tym VoLTE się powtarza dość często i to nie tylko na Samsungach. Bardziej bym to stawiał na niedopracowanie usługi przez operatorów.
0 Like
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Rozumiem że jakość jest tragiczna chodzi tylko o zresetowanie VoLTE, mi pomogło i na razie działa prawidłowo. Może coś się w końcu zmieni po wprowadzeniu prawdziwego 5G tylko trzeba poczekać aż ogarną nadajniki pod nowe częstotliwości 😀
0 Like