Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dziwna plamka na ekranie S20+

(Temat utworzony: 14-06-2020 08:27 PM)
4573 Wyświetlenia
TomaszCcc
Explorer
Opcje

Cześć Wszystkim. Od paru dni posiadam s20 plus. Zauważyłem na ekranie dziwną plamkę ( na dole po prawej stronie ). Albo jest to wada ekranu, albo zle zakończone malowanie ramki oczy produkcji. Jak myślicie, zgłaszać to ?20200613_085234.jpg

0 Like
9 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszCcc, Wygląda na uszkodzony wyświetlacz. Jeśli uszkodzenie nie powstało wskutek upadku itd., to jak najbardziej należy to zgłosić. W ramach gwarancji panel zostanie wymieniony.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszCcc, podejrzewam, że jest to wada fabyczna wyświetlacza tym bardziej jeżeli problem występował od pierwszego włączenia telefonu. Konieczna będzie wizyta w serwisie zgodnie z tym co napisał @kamil40013. Listę punków serwisowych znajdziesz w tym miejscu.

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TomaszCcc  Wada wyświetlacza, konieczny będzie serwis.

lukaslake2626
Helping Hand
Opcje
W egzemplarzu w rodzinie zauważyłem taki sam problem (S20). Ekran i obudowa nie ma jakiegokolwiek uszkodzenia mechanicznego. Zobaczymy co na to serwis 20210717_150123_13208.jpg
TomaszCcc
Explorer
Opcje
Wymiana wyświetlacza będzie.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@lukaslake2626  Wypalony piksel, wyświetlacz do wymiany.

Members_IrmuUXp
First Poster
Opcje

Czołem! 

Aby nie zakładać nowego tematu, czy w note 20 ultra, gdy pojawi się ten problem, to może się to pogłębiać? Telefon po gwarancji, a nowy wyświetlacz drogi... Wygląda to podobnie, choć czarna plamka nie styka się z ramką (jest bardzo blisko niej) 

Z góry dzięki za pomoc 

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_IrmuUXp  cześć 

Może się pogłębiać ale nie musi. Niestety wyświetlacz drogi, a nigdy wcześniej nie był wymieniany?

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Members_IrmuUXp, Do tej pory w przypadkach, które mieliśmy na forum, plamki się nie powiększały.

Plamki na wyświetlaczu Note 20 Ultra
https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-note20/plamki-na-wy%C5%9Bwietlaczu/td-p/5697763

Na forum nikt Ci nie zagwarantuje, że wada nie będzie się powiększać.