Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

do czego służy ta nakjelka z tyłu telefonu ?

(Temat utworzony: 16-12-2022 01:11 PM)
4934 Wyświetlenia
Adam123432
Explorer
Opcje

image

Przejdź do rozwiązania
19 Odpowiedzi
Wilu
Helping Hand
Opcje
Ja mam 22 ultra od premiery i dalej ją mam, ale mam też etui cały czas 😊
HalliwellA40
Helping Hand
Opcje
Witam. Myślałem że już mnie nic tutaj nie zaskoczy oraz nie zdziwi jednakże cuda się zdarzają, ten wpis poprawił mi humor i nie ukrywam ubawił, pocieszył w tym dniu, dziękuję autorowi wpisu.

Naklejka jest informacyjna o danym modelu, można ją zostawić lub odkleić wedle uznania, upodobania.
Pozdrawiam. 😉 😉
pdurka
Voyager
Opcje
odklej najlepiej, zanim ściera, najlepiej przyklej w bezpiecznym miejscu np. w zeszycie.
Nekowo
Student
Opcje
Nie do końca. Na s10+ w wersji specjalnej z tylu telefonu była ceramika, a jej odbarwień nie wyczyscisz.
Adam123432
Explorer
Opcje
A no w sumie zawsze ją odklejałem i zaciekawiło mnie to do czego ona w sumie jest ale no jeśli poprawiłem komuś tym humor to bardzo mnie to cieszy
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Adam123432  Jak dla mnie służy do rejestracji telefonu.

Screenshot_20221216-132530_Samsung Members.jpgScreenshot_20221216-132557_Samsung Members.jpg

Adam123432
Explorer
Opcje
bardzo możliwe, aczkolwiek nigdy tego w taki sposób nie robiłem
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Adam123432 Masz tam kod QR gdzie po skanowaniu można zarejestrować urządzenie. Tu daje przykład z kodu QR od TV.

Screenshot_20221217-084857_Samsung Members.jpg

krzysiumisiu
Troubleshooter
Opcje
Na moim S10 nie było naklejki a na S22 jest naklejka. Nie wiem o co chodzi?
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@krzysiumisiu, nie przejmowałbym się brakiem naklejki jeżeli telefon był fabrycznie zapakowany i kupiony u partnera handlowego firmy Samsung lub bezpośrednio w firmie Samsung.