Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czysty soft a gwarancja

(Temat utworzony: 01-02-2021 05:30 PM)
706 Wyświetlenia
Naurek
Journeyman
Opcje
Witam. Posiadam telefon galaxy s10e z sieci Plus, jeśli wgram czysty soft ze strony producenta to czy stracę gwarancje?
9 Odpowiedzi
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Naurek Producent nie udostępnia softów do telefonów jak wgrasz XEO będziesz miał BTU 😀

Naurek
Journeyman
Opcje
Tak chodzilo mi o xeo, a co znaczy BTU?😅
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

BTU to wariant Wielka Brytania. Napisz, do mnie wiadomość prywatną z poziomu przeglądarki pogadamy.

https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-mobilne-i-us%C5%82ugi/poradnik-jak-wys%C5%82a%C4%87-wi...

vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@EeXeE84, Po co płacić jak można mieć za Free.

Poza tym nie wiem, czy wiesz, że jest to oficjalne forum Samsunga 

Damian3
Explorer
Opcje
i jak wgrałeś xeo bo też bede to chcial zrobic
0 Like
Naurek
Journeyman
Opcje
niestety nie po wgraniu xeo telefon się uruchamia, łączy z WiFi i wyskakuje błąd... kupiłem s21+ a s10e idzie na gwarancję
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Damian3 i @Naurek pamiętajcie, że to oficjalne forum producenta. Jeżeli chcecie porozmawiać na takie tematy skorzystajcie z opcji prywatnych wiadomości. To tak na przyszłość, bo nikt nie udzieli tu odpowiedzi w tych kwestiach, a jeżeli się pojawią będą usuwane, z uwagi na niezgodność z regulaminem i zasadami tej społeczności.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
Naurek
Journeyman
Opcje
Ale soft xeo to nadal soft producenta... s10e wróciło do życia po wgraniu starego softa.
0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Naurek umiesz czytać ze zrozumieniem? Nie poruszałem kwestii oryginalności oprogramowania, mój wpis dotyczy innych kwestii. 😎 

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like