Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czujnik oświetlenia

(Temat utworzony: 11-05-2020 06:33 PM)
484 Wyświetlenia
Kris2021
Voyager
Opcje

Czujnik oświetlenia  w trakcie czytania stron  wyłącza się.Zauważyłem że jak mam smartphone od siebie więcej niż 25

centymetrów gaśnie, jak bliżej to jest ok.Smart stay włączone .Wyświetlacz ustawiony na 15 sekund.

Czy może u was jest podobnie ?

0 Like
4 Odpowiedzi
kubanaro
Pathfinder
Opcje

@Kris2021 pytasz z ciekawości czy Ci to przeszkadza? :winking-face:

Ja jakoś nigdy nie mogłem się "dogadać" ze smart stay (kilka samsungów) i mam to wyłączone. Znalazłem aplikację (KinScreen), która spełnia moje oczekiwania, tzn. nie wygasza ekranu, jeśli telefon jest podniesiony i nie leży płasko (kąty są do ustawienia). Ma to swój minus, trzeba jedynie pamiętać, żeby kłaść wygaszony na stojąca ładowarkę indukcyjną. Poza tym to sobie ją chwalę.

Kris2021
Voyager
Opcje

@kubanaro  napisał(a):

@Kris2021 pytasz z ciekawości czy Ci to przeszkadza? :winking-face:

Ja jakoś nigdy nie mogłem się "dogadać" ze smart stay (kilka samsungów) i mam to wyłączone. Znalazłem aplikację (KinScreen), która spełnia moje oczekiwania, tzn. nie wygasza ekranu, jeśli telefon jest podniesiony i nie leży płasko (kąty są do ustawienia). Ma to swój minus, trzeba jedynie pamiętać, żeby kłaść wygaszony na stojąca ładowarkę indukcyjną. Poza tym to sobie ją chwalę.

Trochę przeszkadza ale ustawiłem na 1 minute wyświetlacz i można przeboleć ale Samsung powinien to poprawić.

W  Sony Xperi 1 nie ma tego problemu zupełnie.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

@Kris2021 wyłącza, nie wyłancza.

Aż oczy bolą! 😞 Dodaj też kilka przecinków i popraw inne błędy.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
Kris2021
Voyager
Opcje

Dziękuję  za uwagi, ale piszę przez telefon i robię błędy tak to jest. Ale staram się poprawiać.

0 Like