Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czarne kropki na ekranie w Samsung s9 plus

(Temat utworzony: 08-01-2020 05:47 PM)
2553 Wyświetlenia
Robak_325
Apprentice
Opcje

Witam. Od pewnego czasu zauważyłem że z lewej krawędzi ekranu znajduje się czarna kropka A w sumie jej połowa natomiast w przeciągu miesiaca może 2msc kolejna połowa czarnej kropki się pojawiła tylko 3cm wyżej ekranu. Telefon zakupiłem w listopadzie 2018 roku czy gwarancja to obejmuje ??

0 Like
10 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Robak_325  Witaj. To co opisujesz to martwe piksele, wyświetlacz jest do wymiany.

Gwarancja najprawdopodobniej to  obejumje. Poniżej lista serwisów.

https://www.samsung.com/pl/support/service-center/

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Robak_325, Jeżeli wada nie powstała wskutek uszkodzeń mechanicznych, to taka usterka zostanie naprawiona w ramach gwarancji. Nie możemy jednak zapewnić stuprocentowej pewności, ponieważ ostateczna dezycja o podjęciu naprawy sprzętu zostaje podjęta przez pracownika serwisu po dokananiu ekspertyzy. Listę punktów serwisowych w pobliżu Twojego miejsca zamieszkania znajdziesz na poniższej stronie.

Znajdź serwis - Samsung

Pamiętaj także o wykonaniu kopii zapasowej danych przed oddaniem telefonu do serwisu

Co zrobić przed oddaniem telefonu na gwarancję?

Zanim oddasz telefon do serwisu

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kamil40013  Masz racje zedytowałem moja odpowiedź. Ostateczna decyzja należy do serwisu. 

0 Like
Robak_325
Apprentice
Opcje

a co jesli szybka ekranu jest zbita ?
czy to moze byc wina tego ?
zaznacze ze pierwsza kropka pojawiła sie przed zbyciem szybki , czy wogole opłaca sie oddac i czekac miesiac

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Robak_325  Jeżeli jest na gwarancji to jak najbardziej waro oddać i poczekać na werfikacje serwisu. 

Poza tym kto powiedział że czeka się miesiąc?

0 Like
Robak_325
Apprentice
Opcje

kiedys oddawałem  rocznego galaxy note 4 i czekalem ponad miesiąc no ale moze to tylko mi sie tak przytrafiło

0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Robak_325, Wszystko zależy od tego, jak w danym serwisie wygląda dostępność części. Dla nowszych modeli raczej nie ma z tym problemu. Zanim oddasz telefon do serwisu, możesz zapytać o przewidywany czas naprawy.

Robak_325
Apprentice
Opcje

ok dzieki panowie za szybką odpowiedz :winking-face:

0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Robak_325  Pozdrawiamy :thumbs-up-sign-emoji-modifier-fitzpatrick-type:

0 Like