Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak powiadomień o nieodebranych połączeniach

(Temat utworzony: 11-03-2021 03:58 PM)
18589 Wyświetlenia
SebaTyl
Pioneer
Opcje
Samsung S10 plus, android 11, one UI 3.1. Krótko po marcowej aktualizacji telefon nie odbiera lub odbiera z opóźnieniem powiadomienia o nieodebranych połączeniach. Po nieodebranym połączeniu brak ikony na always on display, brak oznaczenia na "zielonej słuchawce", dopiero po wejściu do aplikacji połączenia widać, że ktoś dzwonił. Wszystko ustawione prawidłowo, telefon restartowałem, robiłem czyszczenie danych aplikacji i wipe cache partycję. Czy ktoś też coś takiego zauważył?
56 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy korzystasz z zewnętrznej aplikacji antywirusowej?

SebaTyl
Pioneer
Opcje
Nie korzystam. Nic nie zmieniałem i nagle się zepsuło....
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witaj! Masz możliwość sprawdzenia z inną kartą sim?
SebaTyl
Pioneer
Opcje
nie od razu, ale sprawdzę. zastanawiam się tylko jaki może to mieć związek, telefon dzwoni, wszystko ok, tylko aplikacja nie wysyła powiadomienia?
0 Like
_Technik_
Samsung Members Star ★★
Opcje
Mieliśmy podobny przypadek w serwisie, wtedy okazała się to wina karty sim. Co prawda była ona jeszcze starszego typu. Sami byliśmy tym faktem trochę zdziwieni.
adambron
Pioneer
Opcje
sprawdź czy nie masz włączonego trybu nie przeszkadzać
0 Like
SebaTyl
Pioneer
Opcje
nie mam. wszystko mam ustawione prawidłowo
0 Like
Inesittka
Voyager
Opcje
Dzisiaj zauważyłam to samo w moim s21+. Widziałam, że ktoś dzwonił ale nie zdążyłam odebrać i nie miałam ikonki na always on display... i tak było parę razy, kilka połączeń nieodebranych bez ikonki a parę razy miałam ikonkę połączenia nieodebranego... więc nie wiem co nie tak. Nie zmieniałam żadnych ustawień i kartę sim mam nową.
0 Like
SebaTyl
Pioneer
Opcje
czyli może coś z marcową aktualizacja od samsunga. zgłosiłem to do samsunga, zobaczymy co odpiszą
0 Like