Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brak obrazu video w galerii s20+

(Temat utworzony: 09-01-2021 03:48 PM)
326 Wyświetlenia
Wheatley
Student
Opcje
Witam.
Ostatnio chciałem otworzyć film który został przeniesiony ze starego Huawei p20 na samsunga s20+ i mam problem z jego odtworzeniem mianowicie jest dźwięk ale nie widać obrazu, jest po prostu ciemny ekran. Na PC video działa normalnie, próbowałem z vcl mx Player etc. I wszędzie jest tak samo brak obrazu ale jesy dźwięk. Jakieś pomysły? 
0 Like
3 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Wheatley  Witam

Być może nastąpił jakiś błąd podczas kopiowania filmu lub film był już uszkodzony. Możliwe że film jest zapisany w niepoprawnym formacie.

0 Like
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
A w jakiej jakości jest owy film tak się zazwyczaj dzieje jak film posiada większą rozdzielczość niż może obsłużyć Telefon. Lub jak pisał PrzemekM plik wideo nie został skopiowany do końca lub jego format jest nie do końca obsługiwany.

polecam Sprawdzić Odtwarzacz MXPlayer

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad

posiada też dodatkowe kodeki przez co odtwarza bardzo dużo plików wideo w różnych rozszerzeniach.
0 Like
Wheatley
Student
Opcje
1080p były filmy a samsung na luzie obsługuje taki format, pisałem ze było sprawdzane mxplayerem i nic nie pomogło.
Przekonwertowalem sobie filmy do tego samego rozmiaru i rozszerzenia i działają 😐 widocznie coś nie poszło tak z kopiowaniem