Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Beta aktualizacja do Android 12

(Temat utworzony: 30-10-2021 07:00 PM)
1263 Wyświetlenia
krystian77
Apprentice
Opcje
Witam mam pytanie dotyczące aktualizacji do beta testów android 12. Otóż najpierw zapisałem się do testów po czym jednak zrezygnowałem z instalacji beta oprogramowania. Aktualizacja niestety pojawiła się na telefonie i nie wiem jak sie jej pozbyć. Ktoś może pomoc i podpowiedzieć jak usunąc powiadomienie o tej aktualizacji? Najlepiej tak zeby tej aktualizacji wg nie było w ustawieniach i pasku powiadomień tak jak wcześniej. 

image

10 Odpowiedzi
juber1981
Pathfinder
Opcje
Jak już ci się pojawia w telefonie to pozostaje jedynie reset do ustawień fabrycznych po wcześniejszej rezygnacji z bety w aplikacji Samsung Members
Jankes12
First Poster
Opcje
Gdzie mogę zapisać się na beta testy android 12
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jankes12  Zapisy zostały już zamknięte

Jankes12
First Poster
Opcje
Ale na Mode galaxy s q0 fe też były
0 Like
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Jankes12, Nie. Galaxy S20FE nie brał udziału w beta testach One UI 4.

Jankes12
First Poster
Opcje
A jest możliwość ściągnięcia w inny sposób androida 12 albo kiedy będzie oficjalnie
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Musisz zaczekać na oficjalną aktualizację. Harmonogram aktualizacji nie jest jeszcze znany. Podejrzewam, że aktualizacja dla modelu S20 FE pojawi się w pierwszym lub w drugim kwartale przyszłego roku.

krystian77
Apprentice
Opcje
A czy wg warto na tym etapie juz zaktualizować do bety czy są funkcje ktore nie działają? To powiadomienie o aktualizacji jest irytujące a formatować telefonu bym nie chciał.
Robertxxxxx
Voyager
Opcje
Niech się ktoś wypowie na jakim etapie jest beta (czy zostały już usunięte problemy. Bety 2) ?
0 Like