Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Bateria Samsung Galaxy s20 ultra

(Temat utworzony: 05-09-2020 11:24 AM)
1408 Wyświetlenia
marcinjurkiewicz123
Apprentice
Opcje
Witam! Mam pytanko, bo w recenzjach nic na ten temat nie wyczytalem. Moj niespelna dwutygodniowy Samsung Galaxy S 20 ultra dość mocno się przegrzewa i bateria trzyma tylko od rana do godzin popołudniowych. Wykonuje dość sporo telefonów, rzadko zagram, obejrze czasami film, a bateria zachowuje się dość dziwnie. Juz Huawei p30 Pro wytrzymywał dłużej przy kilkugodzinnym używaniu Google Maps... juz boje się, co będzie jak znowu będę używał Google Mapsow... mieliście Państwo podobne problemy?
42 Odpowiedzi
mati91
Navigator
Opcje
grzeje się faktycznie delikatnie sam katuje telefon od rana do wieczora prajtycznie nos stop laduje 2x dziennie
0 Like
marcinjurkiewicz123
Apprentice
Opcje
Właśnie czytam i wiele mi to wyjaśniło, chyba będzie zwrot telefonu, bo nie chce ładować go w czasie jazdy samochodem lub autobusem. ostatnio próbowałem to po godzinie ładowania mial 11%, a kiedy zacząłem ładować miał 9...
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@marcinjurkiewicz123  Wszystko zależy od tego jak będziemy używać telefonu, może byc tak że będziemy go ładować raz dziennie a może być też tak że 3 razy.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy próbowałeś skorzystać ze wskazówek, które znajdują się w wątku podanym przez @vdsl2? Jeżeli tak to jakie czynności wykonałeś?

marcinjurkiewicz123
Apprentice
Opcje
Tak, niestety nie poprawiło to wydajności. Teraz wykonam nastepujaca czynność - spakuje telefon, wypełnię wniosek o rozwiązanie umowy bez podawania przyczyn i odeślę do operatora. Nawet dzisiaj jak zasnąłem, wszystkie aplikacje zostały wyłączone. W tle dzialal tylko i wyłącznie messenger, miałem włączona transmisje danych i kiedy zasypiałem miałem 91 % o północy a rano o 7 stan baterii wynosil 54%...
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Zdecydowanie coś jest nie tak z Twoim egzemplarzem. Możliwe, że to wada fabryczna i dlatego wskazówki podane na forum nie przyniosły żadnego rezultatu.

mrturbo
First Poster
Opcje
S 20 ultra bateria wymieniona 3 dni temu a starcza na 4h pracy na włączonym ekranie robione wipe data aktualizacje zerowanie cykli wszystkie ustawienia na minimum co jeszcze mogę zrobić żeby to zaczęło normalnie działać 
0 Like
mrturbo
First Poster
Opcje
Dodam tylko ze na WiFi starcza na 7 h
0 Like