Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Błąd kamery

(Temat utworzony: 23-11-2021 09:26 PM)
18389 Wyświetlenia
radek-arek
Apprentice
Opcje
Witam. Podczas uruchomienia przedniej kamery wyskakuje ostrzeżenie: błąd kamery i aparat się wyłącza. Jakieś sugestie jak to ogarnąć?

0 Like
59 Odpowiedzi
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radek-arek  Witam

Proszę wykonać hard reset urządzenia, natomiast jeżeli to nie pomoże to konieczny będzie serwis.

radek-arek
Apprentice
Opcje
Telefon mam parę dni i hard reset. Nieźle. Pół dnia ustawiania apk .
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radek-arek  Komunikat o błędzie kamery jest od pierwszego uruchomienia telefonu?

0 Like
radek-arek
Apprentice
Opcje
Nie. Dziś zauważyłem. Po wyczyszczeniu danych aplikacji aparat działa tylnia kamera. Po przełączeniu na kamerkę z przodu wyskakuje to ostrzeżenie i juz nie mozna wogole aparatu żadnego włączyć. Przywróciłem ustawienia fabryczne i to samo. Telefon mam 5 dni. Pójdzie chyba na zwrot. Szkoda nerwów. Jak spróbuję zrobić w diagnostyce test kamery to aparat z tyłu działa a przednia kamera wogole nie reaguję.
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@radek-arek  Niestety wygląda na usterkę aparatu, w tej sytuacji rzeczywiście będzie konieczny serwis.

radek-arek
Apprentice
Opcje

Niestety nie pomaga nic. Albo zwrot albo serwis. Jeszcze to przemyśle. 

0 Like
MateuszWapinski
Journeyman
Opcje

image
Taki błąd
Witam mam pytanie do użytkowników Samsung S21 FE 5G 

Telefon zakupiony w kwietniu w Media Expert , od czasu pobrania ostatniej aktualizacji mam taki oto błąd widoczny na rzucie ekranu z aparatu , wszystko dzieje się podczas robienia zdjęć na zoom +2.1 i w górę .Poniżej 2.0 nie wyskakuje nic i problemu nie ma , czy ktoś spotkał się z takim błędem? Bo catche i inne dane aplikacji Aparat zostały wyczyszczone jak mówili podczas rozmowy z konsultantem 

image
Poproszę o pomoc :smiling-face: 
0 Like
W99
Samsung Members Star ★★
Opcje
Witam, wykonałbym reset do ustawień fabrycznych bez kopii zapasowej
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje