Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aplikacja aparat sama się zamyka

(Temat utworzony: 04-04-2021 08:11 AM)
2792 Wyświetlenia
wNorbert
Journeyman
Opcje
Miesięczny - więc nowy S20 FE 5G np dziś z rana w czasie czasie robienia zdjęć w ciągu 30 minut aplikacja aparatu 3 razy sama się zamknęła. Jakieś rady? Mam wrażenie, że domyślna aplikacja aparatu wysypuje mi się co chwila. System aktualny.
9 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć
Czy podczas robienia zdjęć wylączył się aparat czy po prostu była włączoną aplikacja aparat i się wylączyła?
wNorbert
Journeyman
Opcje
Podczas robienia zdjęć. Aplikacja aparat się wyłącza. Wskakuje pusty pulpit telefonu i po sekundzie pojawiają się ikony aplikacji.
0 Like
tstomala
Pathfinder
Opcje
Ja dokańczając powiem jeszcze że w moim modelu już kilka razy po zrobieniu zdjęcia nie zapisuje go ????
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@wNorbert  Witam

Wyczyść dane aplikacji aparat na początek zobaczymy czy pomoże.

mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową z poprzedniego telefonu? Problem występuje od nowości czy pojawił się dopiero po czasie? Spróbuj na początek wykonać wipe cache partition. Zabieg nie usuwa żadnych danych z telefonu.

Instrukcja - wipe cache partition
https://eu.community.samsung.com/t5/telefony-i-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczny-i-...

wNorbert
Journeyman
Opcje
Przenosiłem dane aplikacją Smart Switch z Telefonu Huawei, ale głównie zdjęcia i kontakty, aplikacje instalowałem sam ze sklepu Google. Problem mam od 4 dni, ale też jestem na wakacjach i robię więcej zdjęć. Np w momencie przełączania z szerokiego obiektywu na normalny aplikacja zamyka się i mam pulpit telefonu. Nie zawsze, ale dość często. Dane aplikacji czyściłem już wcześniej. Spróbuję wipe cach partition.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Jeżeli zabieg, o którym wspomniałem, nie pomoże to trzeba będzie się zastanowić nad przywróceniem ustawień fabrycznych bez wgrywania kopii zapasowej. Tymczasem czekam na informację odnośnie wipe cache partition.

wNorbert
Journeyman
Opcje
Wyłączyłem telefon wciskam przycisk power + wolume up i telefon poprostu się uruchamia. Nie ma menu aby wyczyścić cach partition.
0 Like