Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

AOD a czujnik zbliżeniowy

(Temat utworzony: 22-01-2022 09:51 PM)
293 Wyświetlenia
BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Czy podczas wyświetlania informacji Always On Display wyświetlacz nie powinien zostać wyłączony po wykryciu, że telefon jest np. w kieszeni? 
0 Like
8 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@BackDoorMan Z tego co widzę na swoim urządzeniu ( nie S21), to Always On Display jest uruchomione pomimo zasłonięcia czujnika zbliżeniowego.

@PrzemekM  U ciebie jak sytuacja wygląda ? 

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BackDoorMan  Można ustawić tak Always On Display aby włączał się w odpowiednich momentach

PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@YOX  Dokładnie jest tak samo

YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@PrzemekM Super, dzięki za potwierdzenie 🙂.

@BackDoorMan Jak napisałem wcześniej Always On Display i czujnik zbliżeniowy są od siebie niezależne. 

BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Harmonogramem to norma, ale jeśli w S7 była taka funkcjonalność (nie wspominając o moim poprzednim, chińskim telefonie) to nie rozumiem, dlaczego S21 został tego pozbawiony, jeśli to powoduje spadek baterii o 5% w ciągu dnia, gdzie czas pracy i tak nie powala...
0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

@BackDoorMan Proponuje Ci wysłać bezpośrednio sugestię do firmy Samsung, aby wprowadzić lub przywrócić funkcjonalność, jaką masz na myśli.  Poradnik, w jaki sposób należy to uczynić, znajdziesz tutaj : https://eu.community.samsung.com/t5/aplikacje-i-us%C5%82ugi/porada-jak-zg%C5%82osi%C4%87-sugesti%C4%... 

BackDoorMan
Pioneer
Opcje
Moim zdaniem powinni sami widzieć co się dzieje u konkurencji i robić takie urządzenia, aby zapobiec odpływowi klientów. To jest mój pierwszy Samsung i niestety na dzień dzisiejszy raczej ostatni (takie samo zdanie ma kilku innych moich znajomych). Jak dla mnie ilość rzeczy niedorobionych lub nieprzemyślanych jest już wystarczająco duża, aby podjąć taką decyzję, a mam go dopiero od połowy października. Sorry, że po raz kolejny wylewam żale, ale naprawdę jestem zszokowany co prezentuje Samsung
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@BackDoorMan  napisał(a):
Harmonogramem to norma, ale jeśli w S7 była taka funkcjonalność

Odkąd Samsung przeszedł na czujniki zbliżeniowe wtopione w ekran, to AoD nie wygaszał się już po zakryciu ekranu. Zapewne muszą istnieć jakieś przeciwwskazania, skoro do dzisiaj nie działa, to tak jak kiedyś.