Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Android 12 Samsung S21 ultra 5G

(Temat utworzony: 26-11-2021 07:41 AM)
1203 Wyświetlenia
kuzim
Explorer
Opcje
Po aktualizacji wrażenie moje było takie iż tele cofnął się w rozwoju o 10 lat. Dotyk działał po 2-3sek. - mega zamulał! Znikła klawiatura i nie mogłem nic pisać ani ustawić innej. Masakra!  Uruchomiłem tele kilka razy i nic. Jak to odinstalować, mega wkurw:/ Uruchomiłem tryb awaryjny i po wyjściu z niego wydaje mi się że wrócił do żywych ale mam wrażenie jakby 30% słownika dodanych wyrazów brakuje. Zobaczymy co dalej. Pozdro

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
juber1981
Pathfinder
Opcje
Ludzie, po takiej aktualizacji róbcie hard reset i nie przywracajcie ustawień z poprzedniego systemu. Wtedy wszystko pięknie zadziała. W kontaktach po prawej stronie jak złapiesz belkę i zaczniesz przesuwać to pokażą się litery alfabetu.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

11 Odpowiedzi
kuzim
Explorer
Opcje
Kolejny mankament, w liście kontaktów na belce po prawej, gdzie wcześniej były litery teraz są kropki....
Mar256
First Poster
Opcje
U mnie to samo. Nie wiem czy tak ma być teraz ?
Boyjan
Explorer
Opcje
U mnie po aktualizacji zauważam tylko jeden problem. Filmy nagrane telefonem wysłane przez WhatsApp tracą kolory , wyglądają jak stary VHS, pojawią się zielony pasek pod filmem.
Karott
First Poster
Opcje
To samo
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Boyjan  To problem po stronie aplikacji WhatsApp, musimy czekać na aktualizacje która to naprawi.

Alrexo
First Poster
Opcje
Też mam problem z dotykiem, który zamula na 2-3 sekundy, trzeba czekać na update ;_;
0 Like
Rozwiązanie
juber1981
Pathfinder
Opcje
Ludzie, po takiej aktualizacji róbcie hard reset i nie przywracajcie ustawień z poprzedniego systemu. Wtedy wszystko pięknie zadziała. W kontaktach po prawej stronie jak złapiesz belkę i zaczniesz przesuwać to pokażą się litery alfabetu.
szuwar1978
Voyager
Opcje
Kolega dobrze mówi.... tylko hard reset naprawi wszystkie błędy. Przerabiałem to nie raz.... u mnie akurat obyło się bez resetu wszystko działa poprawnie.
0 Like
Boyjan
Explorer
Opcje
Chyba jednak to nie był problem po stronie WhatsApp. Dzisiejsza aktualizacja androida naprawiła tą usterkę.