Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Aktualizacja S20

(Temat utworzony: 18-01-2021 02:38 PM)
548 Wyświetlenia
raven227
Journeyman
Opcje

Witam mam problem z moim samsungiem S20 . Ostatnia aktualizacje systemu mam z dnia 5 czerwca , a poziom poprawki zabezpieczeń z dnia 1 maja . Wchodząc w ustawienia nie mam żadnej aktualizacji a czytając ogólnie fora związane z aktualizacjami tych aktualizacji na tle miesięcy bylo juz calkiem sporo . Jest ktos wstanie mi z tym pomóc? 

0 Like
16 Odpowiedzi
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Wstaw screen z zakładki Informacje o oprogramowaniu ( dokładnie Wersja oprogramowania dostawcy usług)

Ścieżka: Ustawienia -> Telefon - informacje - Informacje o oprogramowaniu.

0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

W pierwszej kolejności napisz jaki posiadasz wariant oraz oprogramowanie w telefonie. Napisz również gdzie kupiłeś telefon. Wersję oprogramowania oraz wariant sprawdzisz w: Ustawienia > Telefon - informacje > Informacje o oprogramowaniu.

wariant.png

0 Like
raven227
Journeyman
Opcje

Screenshot_20210118-145410_Settings.jpg

 Zakupiony w sklepie Deluxury z Łodzi 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Posiadasz telefon, który ma zainstalowany region serbski. W związku z tym najprawdopodobniej doszło do konfliktu pomiędzy kartą SIM, a właśnie tym znajdującym się na telefonie regionem. Powoduje on najczęściej właśnie brak możliwości pobrania aktualizacji. @vdsl2  @Szewcu72  pomożecie to zmienić ? 

0 Like
raven227
Journeyman
Opcje

Pójść do salonu Samsunga ? Najblizej do Katowic mam i zrobić to jakoś idzie ? 

0 Like
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje

Większość serwisów nie oferuje już zmiany oprogramowania (debrandu). Poczekaj aż jakaś osoba, którą oznaczyłem, odezwie się do Ciebie. Najlepiej, jak wejdziesz na forum poprzez przeglądarkę, ponieważ będą się one z Tobą kontaktować przez wiadomość prywatną ( dostępną w przeglądarkowej wersji forum).

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jak widać na zdjęciu, że telefon jest z regionu SEE (Serbia)

Ja był udał się z telefonem do sprzedawcy.

raven227
Journeyman
Opcje

Tak tak używam wersji przegladarkowej ,poczekam w takim razie . 

0 Like
vdsl2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Spróbuj przez Smart Switch na PC https://www.samsung.com/pl/apps/smart-switch/

0 Like