Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zdjęcia - akcesoria do s10 plus

(Temat utworzony: 06-07-2019 12:27 AM)
1465 Wyświetlenia
TimeSak
Explorer
Opcje

Witam znacie jakieś fajne akcesoria do Samsunga s10 plus?

Głównie interesuje mnie obiektyw żeby zoom był większy oraz statyw do telefonu. 

Jeśli jest już podobny temat to proszę o informację, nie znalazłem tego typu tematu do tego telefonu. 

0 Like
13 Odpowiedzi
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TimeSak, nie spotkałem się z oryginalnymi akcesoriami typu dodatkowy obiektyw czy dedykowany statyw. Musisz poszukać wśród akcesoriów oferowanych przez inne firmy. Niestety nie podpowiem, gdzie warto szukać ponieważ nie widziałem takich dodatków.

kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TimeSak, Oficjalne akcesoria do Galaxy S10 znajdziesz na tej stronie

https://www.samsung.com/pl/smartphones/galaxy-s10/accessories/

Niestety Samsung nie produkuje akcesoriów, których poszukujesz. Jedynie kiedyś dla S7 był dostępny Lens Cover, ale później z tego zrezygnowano.

edge.jpg

TimeSak
Explorer
Opcje
Dzięki za pomoc, dziś zamówiłem jakieś nie oficjalnie akcesoria zobaczymy co z tego będzie.
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TimeSak, jak znajdziesz chwilę to podziel się swoimi wrażeniami z korzystania z nowych akcesoriów. Jestem ciekawy czy spełniają swoje zadanie oraz czy są warte swojej ceny.

TimeSak
Explorer
Opcje
Jak tylko przetestuję, napiszę jak się sprawują.
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@TimeSak, super! Czekamy zatem cierpliwie na Twoją mini recenzję :winking-face:

0 Like
TimeSak
Explorer
Opcje

Akcesoria firmy ApexelAkcesoria firmy Apexel

Sprzęt zakupiony, dojechał już dawno temu niestety w dniu kiedy go dostałem ja wyjechałem i zapomniałem go zabrać ze sobą.

Teraz w warunkach domowo - balkonowych zrobiłem parę zdjęć. Zdjęcia są robione w obudowie telefonu (etui) docelowo tak chce robić zdjęcia, to ma duży minus ponieważ soczewka nie przylega idealnie do aparatu.

Efekty zdjęć zaraz wyślę w kolejnym poście.

Warto też zaznaczyć że zdjęcia robione trybem "zdjęcie" więc oprócz zoomu nie bawiłem się żadnymi opcjami.

TimeSak
Explorer
Opcje

1x zdjęcie samym telefonem1x zdjęcie samym telefonem

2x telefon + Apexel2x telefon + Apexel

10x telefon + Apexel10x telefon + Apexel

10x telefon + Apexel10x telefon + Apexel

Zdjęcia bez statywu więc jakość mogła ucierpiec 

TimeSak
Explorer
Opcje

KalejdoskopKalejdoskop

Rybie okoRybie oko

SzerokokątnySzerokokątny

MakroMakro

MakroMakro

Szerokokątny wychodzi lepiej bez soczewki więc ona jest bez sensu, soczewka makro jak na pierwsze użycie bardzo ciekawa, kalejdoskop też daje fajny efekt na pewno możne się nim pobawić, tak samo rybie oko, zoom jak w poprzednim poście możecie ocenić. Jest jeszcze soczewka CPL, ale nie wiem nawet jak jej użyć prawidłowo, może w przyszłości pokaże czy się sprawdza.