Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S20FE 5G. Problem 5G

(Temat utworzony: 05-04-2024 05:04 PM)
226 Wyświetlenia
Galoo
Student
Opcje
Cześć. Posiadam s20fe 5g. Niestety w ustawieniach połączeń nie widzę opcji korzystania z 5g. Jest opcja tylko 4g/3g. Jakiś pomysł dlaczego? 
Sieć t-mobile na dualsim
0 Like
16 Odpowiedzi
Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
Użyj np. SpeedTest I pokaż wynik.
0 Like
wielbicielka98
Voyager
Opcje
Z czystej ciekawości sprawdzę i wstawię wynik.
0 Like
wielbicielka98
Voyager
Opcje
Tak to u mnie wygląda image000000_2371.jpg
0 Like
PrzemekM
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Ewamilozin72  Jakie udaje Ci się osiągnąć prędkości na 5G?

Ewamilozin72
Helping Hand
Opcje
W centrum prawie 200mb/s Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G w sieci Orange tu gdzie mieszkam czyli obrzeża 5G jeszcze nie łapie ale wynik na LTE+ mam do 80 mb/s o prędkości Play szkoda co kolwiek wspomnieć skoro w dużej aglomeracji zasięg Play jest coraz gorszy moi rodzice i masa znajomych mysi wychodzi na zewnątrz by złapać zasieg . Na forum Play masa ludzi zgłasza problemy z zasięgiem, internetem. Ja korzystam z dwóch sieci i jak nzrazie wygrywa Orange. Na prawdziwe 5G myślę, że jeszcze poczekamy.
0 Like
Pawel1605
Voyager
Opcje
Witam, mam problem z pasmem 2100 MHz 5G. Jestem w Play, mam ofertę 5G ale ostatnio pasmo 2100 MHz złapało chyba 2 lata temu 😆. Czy da się rozwiązać ten problem? Dodam, że robiłem reset ustawień sieciowych, wipe cache partition, repair apps i jak już telefon złapie 5G, to tylko ostatnio wprowadzone pasmo C. Telefon mam zakupiony w salonie Play.
0 Like
blacha21
Samsung Members Star ★
Opcje
Nie do końca się znam na pasmach sieci ale być może jest problem z nadajnikami sieci w mieście gdzie korzysta Pan z telefonu
0 Like