Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

S 23 ( beta)

(Temat utworzony: 07-09-2023 04:18 PM)
646 Wyświetlenia
smasungs23
Journeyman
Opcje
też tak macie że jak używacie jakiejś aplikacji i jak ją zamykacie np. Snapchat to wam tak lekko ścina albo jakoś dziwnie ta aplikacja się zamyka? Dajcie znać 
0 Like
8 Odpowiedzi
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@smasungs23, W przypadku aplikacji Snapchat nie zauważyłem problemu. Obecnie w becie czasami zdarzają się przycinki animacji w różnych miejscach, ale na pewno zostanie to naprawione przed wydaniem stabilnej wersji.

smasungs23
Journeyman
Opcje
Mam nadzieję bo tracę poczucie że samsung jest lepszey od i phona bo ciągle coś w tej becie się robi nie tak. Ale to tylko beta także trzeba czekać. I chciałem się jeszcze zapytać kiedy wyjdzie oficjalna wersja jie beta
0 Like
cccccc1
Voyager
Opcje
No właśnie od tego jest beta i dobrowolne zgłaszanie sie do niej.
0 Like
ankara_messi
Navigator
Opcje
Też tak mam
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@smasungs23  napisał(a):
I chciałem się jeszcze zapytać kiedy wyjdzie oficjalna wersja jie beta

Samsung nie podał daty udostępnienia stabilnej wersji oprogramowania. Jeżeli w trakcie testów wszystko pójdzie zgodnie z planem to podejrzewam, że finalna wersja pojawi się w październiku lub w listopadzie.

AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @smasungs23,

Miło nam, że zdecydowałeś się na udział w Programie One UI Beta 🤗 Jeżeli nadal pojawiają się u Ciebie ścięcia i nagłe zamknięcia aplikacji wyślij proszę zgłoszenie błędu poprzez aplikację Samsung Members, dzięki temu deweloperzy będą mogli się przyjrzeć temu bliżej 🔎

Miłego dnia!

MariuszKry
Explorer
Opcje
Chyba nie wiesz jak działała stabilnie wersja ios 16. Ty naprawdę nie wiedziałeś co pobierasz na telefon? Boże. Xd
0 Like
smasungs23
Journeyman
Opcje
☠️☠️Boże sarkazm co ty taki spięty
0 Like