Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

One UI 6

(Temat utworzony: 17-10-2023 04:52 PM)
658 Wyświetlenia
Domi002
Explorer
Opcje
Cześć! 
Waszym zdaniem warto teraz instalować betę androida 14, czy lepiej poczekać na aktualizację? Jakie beta ma wady? Czy wszystko działa bez zarzutu?

0 Like
9 Odpowiedzi
artudituuu
First Poster
Opcje
Gdzie mozna zainstalowac?
0 Like
ELM0
Helping Hand
Opcje
Wszystko zależy od Twoich preferencji... Ja lubie testować oprogramowania i zgłaszać problemy dlatego używam. U mnie wszystko ładnie śmiga.
PatrykPred
Big Cheese
Opcje
Myślę że już nie warto, być może następna aktualizacja to będzie już stabilna. Chyba lepiej poczekać tydzień, dwa. Ja instalowałem jak tylko się pojawiła bo lubię testowanie nowości i mogę pozwolić sobie ze się tel posypie i będę resetować do ustawień fabrycznych a tak się może zdarzyć i trzeba mieć to na uwadze
Anonymous User
Nie dotyczy
Opcje
Uważam że warto bo ta najnowsza wersja już działa stabilnie. No i my będziemy pierwszymi co dostaniemy w ręce wersję finalną 🙂
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Domi002, Jeśli nie zależy Ci na płatnościach za pomocą Portfel Google i nie przeszkadzają Ci ewentualne błędy, których na obecnym etapie prawie nie ma, to instaluj śmiało.

AnnaMaz
Beta Moderator
Beta Moderator
Opcje

Cześć @Domi002,

Zachęcam do udziału w testach Beta 😊 Trzeba być jednak przygotowanym na to, że mogą pojawić się błędy wynikające z testowego charakteru oprogramowania 😎

Miłego dnia!

Have a good day! ☀️
FG_Test23
Black Belt 
Opcje
Aplikacja Samsung Members w zakładce uwagi, ale musimy mieć:

● Smartfona z Serii Galaxy S23
● Smartfon musi pochodzić z wolnego rynku
kravc
Student
Opcje
Nfc też ? Google wallet śmiga ? Ja bym jednak nie pisał że wszystko śmiga. Proszę o przemyślane opinie. Jest to sys. Beta i jak kazda beta nie ma akredytacji google.
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@kravc, Wspomnieliśmy wcześniej w dyskusji o Portfelu Google. Przed samą instalacją oprogramowania, też widoczna jest informacja o niedziałających płatnościach.