Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Samsung Galaxy Tab S7+ ar klaviatūru un vāciņu

(Tēma izveidota: 18-06-2021 12:17 PM)
1155 Skatījumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Hey! Sveiciens visiem kopienas biedriem un vienkāršiem lasītājiem! :smiling-face:

Man bija brīnišķīga iespēja izmēģināt Samsung Galaxy Tab S7+ planšeti ar visiem papildus elementiem - klaviatūru, vāciņu, kas kalpo arī kā statīvs, un protams S Pen. Ļoti liels prieks par šo iespēju, ko sniedza Samsung Community platforma. Pati planšete bija variantā bez interneta, bet tas galīgi nesagādāja nekādas problēmas, lai pinvērtīgi visu izmēģinātu un sniegtu savu atsauksmi par planšeti. Protams, divas nedēļas ir diezgan mazs laiks, lai izmēģinātu pilnībā visu, bet mēģināšu aprakstīt to, ko pats paguvu apskatīt. :winking-face:

20210609_150402.jpg

Ekrāns.

Kā jau var noprast, tad man bija iespēja izmēģināt planšeti ar lielo 12.4" ekrānu, kas tiešām ir diezgan iespaidīgs ekrāns. Visu vēl iespaidīgāku padara tas, ka šis ekrāns darbojas ar 120 Hz, kas savā ziņā nav nekas neparasts, jo visi jaunie modeļi strādā ar 120 Hz. Jebkurā gadījumā, ekrāns ir pietiekoši liels, lai bez grūtībām būtu iespējams veikt vairākas darbības reizē, piemēram, man gandrīz visu laiku bija atvērts Gmail, internets un protams mūzikas lietotne (manā gadījumā YoutubeMusic). Arī skatīties filmas vai seriālus, vai vienkārši kādu video bija tiešām iespaidīgi, ko papildināja četri AKG iebūvētie skaļruņi. Tā pat jāpiemin arī S Pen, par ko rakstīšu tūlīt, cik ļoti vienkārši bija darboties, it īpaši uz šāda liela ekrāna.

20210609_150420.jpg

S Pen.

Jāatzīst, ka nekad iepriekš man nav bijusi iespēja darboties ar S Pen un ja tā godīgi, tad nemaz nebija vēlme, jo likās jocīgi ar kaut kādu zīmuli bakstīt pa ekrānu. Bet manas domas mainījās tiklīdz es sāku ar viņu darboties un mēģināju uzzināt uz ko šis zīmulis ir spējīgs. Jāsaka godīgi, ka biju tiešām pārsteigts, cik ērti un vienkārši ir kaut vai meklēt lietas internetā vai vienkārši skatīties jaunumus sociālajos tīklos, bīdot lapas ar S Pen. vairākas reizes sanāca arī muļķīgas situācijas, kad atnāca paziņojums telefonā un mēģināju viņu atvērt izmantojot S Pen, bet tas nesanāca, jo mans telefons nav saderīgs ar šo zīmuli. :face-with-tears-of-joy: Man, drīzāk manai draudzenei, ļoti patika lietotne, kur ir iespējams krāsot pēc dotā šablona un zīmēt uzreiz ar video - PENUP. Tiešām interesanta sava veida relaksācija sanāk ar šo lietotni, tikai pēc skatoties citu lietotāju veikumus, ir divejādas sajūtas - ir sajūsma, par to ko cilvēki ir spējīgi izdomāt un tad esmu es, kurš vienkārši pamēģināja pakrāsot. :face-with-tears-of-joy:

Man ļoti patika iespēja veidot piezīmes uzreiz kādam dokumentam un kas man ļoti patika, ka bija iespēja šo piezīmi vienkārši uzrakstīt, apvilkt kaut ko, izsvītrot un vēl beigās uzrakstīto piezīmi, pārvērst par parastu tekstu. Pat manu, ne tik glīto rokrakstu, planšete bija spējīga nolasīt un pārvērst par normālu tekstu. Protams, ne vienmēr, jo bija reizes, kad pat es nesapratu, kas tur īsti ir domāts. :face-with-tears-of-joy: 

20210609_150506.jpg

S Pen baterija ir iebūvēta un lai viņu uzlādētu, zīmulis vienkārši jāpieliek planšetes aizmugurē, tam speciāli norādītajā vietā, kur tas ar magnētu piestiprinās un uz ekrāna uzreiz parādās paziņojums par to, cik daudz baterijas (procentos) palicis. Lietojot aktīvi gandrīz visu laiku, man nebija tādas reizes, kad zīmulis izlādētos pavisam, bija reizes, kad bija palikuši 20%, bet tā līdz nullei man nesanāca, ja godīgi es arī nemēģināju.

Kopumā manas domas par S Pen ir ļoti mainījušās, nākotnē izvēloties planšeti es noteikti skatītos tādu kura atbalsta vai arī uzreiz komplektā nāk ar šādu zīmuli, jo darba un brīvā laika ikdiena uzreiz tiek ļoti atvieglota.

Papildus klaviatūra un vāciņš/statīvs.

Man bija iespēja izmēģināt ne tikai pašu planšeti, bet arī jau tādu papildus opciju, kā klaviatūru. Sākumā likās dīvaini, ka planšetei nāk līdzi klaviatūra, jo savā ziņā zūd planšetes būtība, bet atkal, darbojoties ikdienā, klaviatūra likās tikai pašsaprotama. Klaviatūra piestiprinās ļoti vienkārši - ar magnētiem un lai arī tā nevajadzētu darīt, bet paceļot aiz klaviatūras visu kopā, tā neatdalās no pašas planšetes (es to izmēģināju gultā un ļoti zemu, lai netiktunekas sabojāts). Sākumā nepierasti bija tas, ka meklējot kaut ko, uz planšetes vai telefona ekrāna izlec liela klaviatūra, kura aizsedz daļu ekrānu, bet ja pievienota ir šī papildus klaviatūra, tad šāda uzlecošā klaviatūra neparādās. Planšete pati noreaģē, ka ir pieslēgta papildus ārējā klaviatūra un droši var rakstīt uz tās. Pati rakstīšana bija ļoti patīkama, taustiņi reaģēja ļoti labi. Šai klaviatūrai vēl papildus ir arī skārienpaliktnis (touchpad), ko brīvi var izmantot, lai atvērtu pilnīgi jebko. Parādās kursors ar kuru var darboties, kā ar parastu portatīvo, braukāt pa planšetes programmām, meklēt lietas internetā vai vienkārši nosist laiku sociālajos tīklos. Pati šī klaviatūra pilda arī aizsarg vāciņa fukcijas, aizverot to ciet, planšetes ekrāns ir vairāk pasargāts no triecieniem un bojājumiem, pie tam, paši klaviatūras taustiņi nesitas pa ekrānu to bojājot. Neskaitot papildus klaviatūru, man līdzi bija arī aizmugurējais vāciņš, ko arī var piestiprināt ar magnētu palīdzību, kā šis vāciņš aizsargā S Pen, ieliekot to sava veida kabatiņā. Tā pat šo vāciņu var izmantot kā pielāgojamu statīvu, lai būtu vieglāk darboties ar vai arī bez papildus klaviatūras. 

Kamera.

Par kameru diemžēl neko daudz nevarēšu pastāstīt, kā vienīgi to, ka tā bija laba. Tik, cik es pamēģināju uzņemt bildes un video, attēls bija kvalitatīvs. Varbūt nākotnē kamera tiks papildināta un uzlabota, bet nezinu vai tas ir nepieciešams, jo tam vairāk ir domāti šie Ultra klases telefoni, kur uzņemot foto, pēc tam var sinhronizēt kontus un atvērt šo tiešām labo foto uz jebkuras ierīces. 

Kopsavilkums.

Kopumā varu teikt, ka man šis Tab S7+ ļoti patika. Pati planšete pati par sevi ir ļoti viegla un neskatoties uz lielo ekrānu arī ērta, vienīgais, kas man sagādāja neizpratni bija tas, ka tiklīdz pievienoju klāt papildus klaviatūru un aizmugurējo vāciņu, tā planšete kļuva diezgan pasmaga, lai atsevišķi visas šīs lietas bija vieglas. 

Šāda tipa planšete noteikti būtu noderējusi augstskolas laikā, kad papildus lekciju materiāliem būtu bijis iespējams ātri pierakstīt klāt piezīmes. Noteikti uzskatu, ka šāda tipa planšetes ir sava veida nākotne.

Vēlreiz ļoti liels paldies Samsung Community par iespēju izmēģināt šo lielisko planšeti. :smiling-face: Ja nu kas, tad droši uzdodiet jautājumus, jo varbūt neesmu kaut ko aprakstījis. :winking-face:

20210609_150327.jpg

4 Atbildes
Lauma_R
Community Manager
Opcijas

Paldies, @Krisha112, par Tavu detalizēto Tab S7+ apskatu.

Samsung Community komanda :handshake:

NormundsG
Apprentice
Opcijas

Kā Samsung modeļiem notiek elektroniskās pildspalvas aktivizēšana, lietojot pirmo reizi vai atjaunojot savienojumu pēc telefona pārstartēšanas vai noilguma? Iespraužot mikro USB, līdzīgi ASV konkurenta ierīcēm?

0 vērtējumi
Krisha112
Samsung Members Star ★
Opcijas

Sveiks @NormundsG 

Samsung S Pen nav īsti tādas vietas, kur iespraust USB. Manā izmēģinājuma laikā planšetei bija updates, bet nekādu problēmu ar S Pen darbību nebija. Ja šis zīmulis izlādējas, to vienkārši piestiprini aizmugurē, tam paredzētajā vietā, kur viņš automātiski uzlādējas un vari darboties tālāk :winking-face: :smiling-face:

0 vērtējumi
NormundsG
Apprentice
Opcijas

Paldies par info. E-pildspalvas lietošana parasti saistās ar lielākām (var arī teikt, profesionālām) rediģēšanas vajadzībām, tāpēc lieka informācija pirms lielāka pirkuma lieti noder. 

0 vērtējumi