11-11-2024 11:38 AM
Hey, Hey!
Kādu ilgāku laiku nav sanācis ielikt kādu rakstu, apskatu vai vienkārši diskusijas tēmu. Tad nu šodien būs mans nelielais ieskats un salīdzinājums Samsung Tab S10+ planšetei Man bija arī iespēja salīdzināt ar paša Tab S8+ planšeti, bet par to visu, kas un kā man gāja, tad jau tālāk apskatā
Noteikti pieminēšu, ka viss, kas šeit ir rakstīts ir tikai manas domas
Redzamajos foto uzreiz var redzēt gan manu vecāko modeli (pa kreisi), gan arī jauno (pa labi). Jāsaka, ka dizainiski nekādas dižās atšķirības nav. Ekrāna izmērs, antenu līnijas, visi savienojumi, skaļruņi un pogas ir tādas pašas, kā jau divas paaudzes vecākajam modelim. Tādas uzskatāmākās lietas, kas ir pamainījušās ir kameru modulis un SPen zīmulis. Nevarētu teikt, ka arī sajutu kādu lielu ātruma atšķirību starp planšetēm, likās diezgan līdzīgas.
Tādu izteiktāku atšķirību sajutu tieši starp Spen zīmuļiem. Šis jaunais (pa labi) likās stipri plastmasīgāks, kas pēc sajūtām uzreiz arī likās tāds lētāks, kas mazliet žēl. Lietojot sajūta pazuda, bet pirmajā iespaidā bija mazliet vilšanās. Protams, pats SPen ir atsaucīgāks, to var lietot ar lielāku sagāzumu, kas sniedz iespēju ar viņu rakstīt gandrīz kā reāli dzīvē, jo pirms tam tomēr SPen bija jātur mazliet taisnāk
Kā jau visiem jaunajiem Samsung produktiem, arī šim ir visas jaunās AI funkcijas, sākot no Circle to Search līdz visām tulkošanas funkcijām Šeit arī daži mani testi, kur no maniem ķeburiem beigās pat sanāca tīri ok zīmējumi
Par visām pārējām AI funkcijām nav diži jēgas iedziļināties, jo ļoti labi par tām zinām un nav jēga speciāli atkārtoties
Kopumā planšetei nav ne vainas, arī šis izmērs, kas skaitās, kā vidējais ir ļoti optimāls un ērts. Vai es mainītu savu Tab S8+ pret šo jauno? Laikam nē, jo nejutu tik ļoti lielu atšķirību jaudas ziņā vai ko citu, kas mani tieši pārliecinātu
Vēlreiz atgādināšu, ka šis viss aprakstītais ir tikai un vienīgi manas domas Ja gribi padiskutēt, droši raksti savu komentāru
P.S. Ja nu gadījumā esi jaunas planšetes vai kādas citas ierīces meklējumos, tad iepērkoties samsung.lv un izmantojot manu unikālo kodu KRISTAPS10 vari iegūt nelielu atlaidi, jaunajai ierīcei
#sadarbība #reklāma
11-11-2024 01:45 PM
Jauki, Samsung Tab S10 jaunākās planšetes pagaidām vel dzīvē rokās neesmu turējis
11-11-2024 03:26 PM