Aizvērt

Ko vēlies atrast?

atcelt
Rāda rezultātus vaicājumam 
Tā vietā meklēt 
Vai jūs gribējāt rakstīt šādi? 

Sākotnējā tēma:

Samsung Galaxy Tab 8

(Tēma izveidota: 03-07-2022 04:56 PM)
197 Skatījumi
indrx
Pioneer
Opcijas

Maijā pieteicos Samsung Comunity izsludinātajam konkursam par ierīču testēšanu :smiling-face:

Tā kā šī nav mana pirmā pieredze ar Samsung planšeti  (ikdienas palīgs ir Tab A7), tad pamatfunkcijas man bija zināmas, tomēr mana galvenā uzmanība bija vērsta tieši uz planšetes ātrdarbību un kopējām iespējām sadarbībā ar S Pen irbuli.

Planšeti testam saņēmu " pliku"  bez iepakojuma, aploksnē, kopā ar irbulīti. Pielādēju. Kopumā sākotnējais iespaids ļoti labs. Salīdzinājumā ar savu " mazo" brāli - A sērijas planšeti - šī vispār nebremzē (tas ir galvenais, kas mani, kā prasīgu lietotāju, tracina visvairāk pie A sērijas ierīcēm). Plāna, viegla, ērtā rokā. 
Irbulis viegli pielīp tam paredzētajā vietā, noliekot uz virsmas nekrīt nost.

Ņemot vērā, ka jūnijs bij izlaidumu un svētku laiks, tad bija mazāk laika testēšanai kā gribētos - tad nu galvenokārt pārbaudīju tikai sevi interesējošās tēmas un jā - nevīlos nemaz, super ierīce!!!! Samsung Note aplikācija komplektā ar S Pen rakstīšanas iespēju - fantastiski aizstāj pierakstu kladi (apsveru iespēju mainīt savu ikdienas draugu A7 pret S sērijas palīgu)... jo ļoti ērti sarakstīt informāciju, pievienot piezīmes... un neturēt papīru kaudzi uz galda darba vajadzībām…. 
Bija arī smukas Test bildes, bet tā kā nevaru atrast savā kontā google photos, tad sliecos domāt, ka tomēr būs izdzēsušās kopā ar ierīces atmiņu pēc testa…un vizuālo apliecinājumu šoreiz diemžēl nebūs. Jebkurā gadījumā paldies Samsung Latvija par iespēju pamēģināt jaunākos tehnoloģiju produktus! #galaxytabs8

1 Risinājums

Apstiprinātie risinājumi
Risinājums
lauraputnina2--
Troubleshooter
Opcijas

@indrx  piekrītu samsung galaxy tam 8 ir ļoti ērts risinājums kas aizstāj pierakstu kladi, un daudz nevajadzīgus papīrus  ,jo tur var sarakstīt piezīmes un visu informāciju kas vajadzīga,tā lai ērti atrodama. Galvenais ,ka planšete arī ērta un praktisks risinājums ikvienam .

Skatīt risinājumu oriģinālajā ierakstā

0 vērtējumi
3 Atbildes
Paula K
Voyager
Opcijas

Sveika! Prieks, ka ierīce attaisnojusi gaidas. :smiling-face: Ja iegādātos kādu no Galaxy Tab 8 sērijas planšetēm, kuru no izmēriem izvēlētos un kuru saņēmi testā? 

0 vērtējumi
indrx
Pioneer
Opcijas

Pie manis testā bija parastais standarta aparāts, 10” šķiet ir izmērs. Nu tikpat liela cik mana esošā :smiling-face: līgumā arī nebija izmērs minēts 

0 vērtējumi
Risinājums
lauraputnina2--
Troubleshooter
Opcijas

@indrx  piekrītu samsung galaxy tam 8 ir ļoti ērts risinājums kas aizstāj pierakstu kladi, un daudz nevajadzīgus papīrus  ,jo tur var sarakstīt piezīmes un visu informāciju kas vajadzīga,tā lai ērti atrodama. Galvenais ,ka planšete arī ērta un praktisks risinājums ikvienam .

0 vērtējumi