Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

SSD PORTABLE T7 TOUCH

(Téma vytvořeno: 11-04-2022 02:41 PM)
786 Zobrazení
Barbarossa_crw
Pioneer
Možnosti
Dobry deň, kupil som si pred pár dňami externy SSD T7 Touch, stiahol som si do mobilu aplikáciu  Samsung portable ssd software 1.0 a mám problém , že pri spustení aplikacie mi vždy hlási notifikácia toto:

Reštartujte telefón Pamäťové zariadenie USB nebolo odstránené bezpečným spôsobom Aby sa zabránilo neočakávanému reštartovaniu telefónu, uložte neuložené údaje a reštartujte ho.

Keď reštartujtem telefón tak sa nič nezmení.

Skúšal som :

aplikaciu odinštalovať/nainštalovať

SSD disk naformátovať

cez program v pc som SSD disk aktualizoval

nič nezaberá, pri pripojení SSD disku k pc funguje bez problémov ale keď to pripojím k mobilu tak to neustále hlasi USB nebolo odstránené bezpečným spôsobom ale hlási to keď pripojím k telefonu.

Moj telefon je Samsung Note10+ android 12.

Prosim o radu, neviem či je chyba v aplikácií alebo v telefóne, pripadne môže byť chybný aj ten SSD disk.

Ďakujem.

image

0 Like
14 Odpovědi
Barbarossa_crw
Pioneer
Možnosti
Dobrý deň, doplňujem ešte teraz som to skúšal na kolegovom mobile Samsung A52s a zobrazuje sa tam tá istá hláška.
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Ahoj, takže se Ti disk v manažeru nezobrazuje?
0 Like
Barbarossa_crw
Pioneer
Možnosti
Ahoj, sorry čo myslíš tým v manažeru? 🙂 myslíš aplikáciu súbory ? ... disk sa mi zobrazí v pc aj mobile a môžem presúvať súbory bez problémov.
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Tak dobrý,to co popisujes se mi taky někdy stane u usb nebo hdd,nikdy se nic nesmazalo,neztratilo. Takže hláška se ukáže vzdy, když už disk odpojiš. Je potreba ho odpojivat jako v pcScreenshot_20220411-160324_One UI Home_21782_1649685804.jpg
0 Like
Barbarossa_crw
Pioneer
Možnosti
Ahoj, nie práveže toto sa deje pri pripojení k mobilu a spustení aplikacie Samsung portable ssd software 1.0, samozrejme ze keď odpajam disk tak dam odpojit ako v pc.
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
To vypadá,jak špatný nebo špinavý kontakt v konektoru...
0 Like
Barbarossa_crw
Pioneer
Možnosti
bol som v zákazníckom centre samsungu a kontroloval konektor je čistý, len co je smutné ze mi s tym absolútne nevedel poradiť nemal s s tym diskom žiadne skúsenosti ... dakujem ti za snahu a rady
0 Like
spankyman
Helping Hand
Možnosti
Vlastně píšeš že se na kolegovo mobilu ukázalo to samé. Neni chyba v připojení disku? Spatny konektor na kabelu? Jak se chova mobil, když připojiš USB?
0 Like
Barbarossa_crw
Pioneer
Možnosti
teraz som skúsil pripojiť usb kľúč do mobilu a fungoval bez problémov.

potom som skúsil pripojiť disk cez originál samsung kábel od nabíjačky usb-c/usb-c a ešte originál kábel ktorý bol pribalený k disku usb-c/usb-a, a vždy vyhodilo tú istú hlášku.

doteraz som pripájal originál pribaleným káblom k disku usb-c/usb-c
0 Like