Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Samsung S health

(Téma vytvořeno: 11-01-2020 12:29 PM)
985 Zobrazení
Smutny55
Explorer
Možnosti

Dobrý den.Máte někdo nějakou zkušenost s nějakou osobní váhou,kterou lze připojit k aplikaci S health?Děkuji za odpověď.

0 Like
7 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, osobní zkušenost bohužel nemám, ale kompatibilní váhy si můžete nechat vypsat v aplikaci S Health, když vlevo aktivujete nabídku, v ní zvolíte Příslušenství a pak sjedete na váhy:

Screenshot_20200111-141957_Samsung Health.png   Screenshot_20200111-141941_Samsung Health.png   Screenshot_20200111-141949_Samsung Health.png

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Smutny55
Explorer
Možnosti
Děkuji moc za odpověď
MUF32
Student
Možnosti

Dobrý den,

pořídil jsem si tuto váhu: iHealht HS2S a funguje skvěle. Data se přenáší i do Samsung Health.

S pozdravem M. Klein

HejnoKrav
First Poster
Možnosti
Dobry den, mám také tuto otázku. Strávil jsem na internetu několik hodin a výsledek je sporadický. Seznam kompatibilních příslušenství je poněkud zastaralý. Váhy se již neprodávají, nejsou dostupné v Evropě (SHM-D200AK) nebo již nejsou podporováne (Mi Smart Scale). Dále jsem našel na Google play oznámení aplikace Health Sync (aplikace přednášející data mezi ostatními fitnes aplikacemi), že Samsung oznámil že od 30 června již nebude možné synchronizovat data z externích aplikací. (Warning: Samsung announced on May 18 that after June 30, 2020, steps data can't be synced anymore to Samsung Health. No synchronization app will be allowed to write steps to Samsung Health anymore.) Což nadále komplikuje situaci a pravděpodobně již iHealth HS2S nebude fungovat. S ostatními váhami lidé nejsou příliš spokojeni. Jedna z posledních možností je YUNMAI-Premium-Smart-Scale. Ale co jsem se dočetl z Play Store, tak lidé mají problémy s jejich aplikací (nelze se připojit k váze, nová verze aplikace v čínštine, přístup k telefonním číslům, GPS atd.) Po všech těchto informacích se mi nechce zbytečně vyhazovat peníze za váhu která nebude fungovat.
Otázka tedy zní : plánuje tedy Samsung něco do budoucna nebo odstraní váhy úplně.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @HejnoKrav 

Děkujeme za Vaš dotaz. Je pravda, že v oblasti podporovaného příslušenství nedochází k přidávání nových položek. Jelikož v současné době spíše dochází k odebírání funkcí aplikace Samsung Health, osobně bych spíše raději pořídil váhu, která se bude synchronizovat s samostatnou aplikací nezávisle na Samsung Health a data o váze můžeme vkládat do aplikace ručně. 

fajnsnek2
MUF32
Student
Možnosti

Jak jsem již psal, mám váhu  iHealth HS2S, která komunikuje se Samsung Health. Tedy posílá tam údaje o váze. Ostatní měření jako tuk, voda, svalová a kostní hmota se Vám zobrazí v aplikaci iHealth. Váha rozlišuje až 10 osob a má pamět až na 500 záznamů, takže není potřeba synchronizovat telefon s váhou při každém vážení. 

HejnoKrav
First Poster
Možnosti
Nakonec jsem koupil Withings (Nokia) Body + a k mému překvapení app "Health Mate" nabídlo synchronizaci se samsung health. Takže teď automaticky mám synchronizovanou váhu a %tuku a na druhou stranu můžete odesílat pocet kroků z S-health do Health mate. Je zajímavé ze jsem se o tom nikde nedočetl, možná je to nová funkce.
0 Like