Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

bezdrátové nabíjení Galaxy Watch

(Téma vytvořeno: 23-01-2020 07:09 PM)
1260 Zobrazení
patasi
First Poster
Možnosti

Koupil jsem si Galaxy Watch 46mm hodinky dle operátora tech. podpory podporuje bezdrátové nabíjení. Mám telefon Huawei p30 Pro zkoušel jsem zapnout reverzní nabíjení s hodinkami to ani nehne. Měl jsem na zkoušku Galaxy Activ a ani ty se nenabíjely. Samozřejmně operátor mi potvrdil, že funkce 100% funguje pouze s telefony Samsung. Chtěl bych vědět zda má někdo podobnou zkušenost. Myslel jsem si, že když mu telefon možnost reverzního nabíjení. Nabije zařízení různých výrobců. Děkuji za zkušenosti.

0 Like
2 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás @patasi 

Je to bohužel tak, že ne každé bezdrátové nabíjení musí fungovat s ostatními zařízeními. Sice se jedná o stejný standard Qi, ale i tak různí výrobci používají různé parametry. S telefony Samsung (konkrétně  S10) nabiji bez problému Galaxy Watch, Galaxy Buds a i telefon jiných značek. Huaweii to pravděpodobně neimplementoval na Weareables, protože jejich nositelnosti bezdrátové nabíjení vetšinou nepodporují.  

Když se podíváte na video - tak Note 10 zvládne nabíjet i Airpods..

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Já jen doplním, že hodinky Samsung nevyužívají standard Qi, ale nějakou modifikovanou verzi, takže je třeba se vždy pořádně podívat, jestli nabíječka nebo telefon z reverzním nabíjením tuto verzi bezdrátového nabíjení podporuje.

Je to na jednu stranu škoda, na druhou stranu to přináší benefity v podobě lepší podpory v rámci ekosystému.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like