Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Problém s notifikaci u Galaxy Watch 7

(Téma vytvořeno: 14-08-2024 06:05 PM)
376 Zobrazení
Jetra
Navigator
Možnosti
Dnes jsem nově nastavoval SGW 7 konkrétně 44mm LTE. V nastavení mám zakliknutou, mimo jiné, notifikaci mailů, v hodinkách mám nastaveny vibrace. Bohužel maily mi při příchodu v hodinkách nezavibrují, nicméně notifikace do nich dorazí. Nastavení v mobilu i v hodinkách mám zcela shodné s nastavením hodinek SGW6 Classic, které bez problémů vibrací upozorňovaly. 
Neměl byste někdo nějakou radu?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

potvrdzujem Vami uvedené správanie GW7 a nateraz nemám pre v Vás riešenie, len odporúčanie problém hlásiť cez aplikáciu Members v časti Podpora. 

Skúsim sa na to ešte pozrieť cez víkend.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
7 Odpovědi
Borderka
Troubleshooter
Možnosti
Jedna sa o aplikaciu Email alebo nejaku tretej strany? Ostatne notifikacie upozornuju dobre?
0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Jedná se o aplikaci Samsung email, ale nejen u ní nefungují notifikace vibrací.
Nicméně už jsem na to přišel - jako starý bojovník s androidem jsem přišel na to, že jsme se vrátili do středověku. Aby vibrovaly notifikace v hodinkách, musí být u stejné aplikace zapnuté i vibrace notifikace v mobilu. Dříve to tak muselo být, u SGW6 to ale už neplatilo. Hodinky vibrovaly i u notifikací (například u Samsung emailu, Gmailu i dalších), u kterých jsem v mobilu neměl vibraci nastavenu. Prostě krok zpět.
Jetra
Navigator
Možnosti
Vycházím z logiky testu. Když zapnu vibrace v mobilu, hodinky vibrují. Když je v mobilu vypnu, hodinky přestanou vibrovat. U SGW6 vše fungovalo bez zapnutí vibrací v mobilu, u SGW7 to primárně nefunguje.
0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Také mám 5. hodinky a domnívám se, že nemáte zcela pravdu. Nicméně není mým záměrem se na fóru přetlačovat, hledám řešení.
0 Like
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti

Pekný deň, 

potvrdzujem Vami uvedené správanie GW7 a nateraz nemám pre v Vás riešenie, len odporúčanie problém hlásiť cez aplikáciu Members v časti Podpora. 

Skúsim sa na to ešte pozrieť cez víkend.

0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Díky moc.
0 Like
Jetra
Navigator
Možnosti
Ještě k diagnostice chování notifikace. Na začátku jsem po dlouhém a pečlivém testování zjistil, že žádný z mých 3 mailových účtu v mobilu nevyvolá vibrační notifikace. V mobilu jsem vibrace k notifikaci mailů neměl nastaveny. Když jsem v mobilu vibrace nastavil, začaly mi hodinky vibrovat. Poté, co mi jeden z kolegů na Members psal, že mu hodinky na maily vibrují a že v mobilu nemá vibrace nastaveny, zpětně jsem začal postupně vypínat vibrace u mailů v mobilu a testovat hodinky. Nakonec jsem se včera dostal ke stavu, kdy hodinky na zkušební maily reagovaly vibrací. Nicméně dnes už zase často nevibrují, občas ano. Je to taková, v diagnostice oblíbená, "občasná závada". Nicméně stejně občas nevibruje WhatsApp i jiné notifikace. Jinak jednalo se o čistou instalaci, ne ze zálohy. Pokud můžete toto chování někdo nahlásit, budu rád.
0 Like