Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nefunkční hudba v Galaxy Buds+

(Téma vytvořeno: 27-04-2021 06:02 PM)
644 Zobrazení
Perniczech
Journeyman
Možnosti
Od včera mám nové Buds+. Z nějakého důvodu nepřehrávají hudbu. Párkrát hrály ale vždycky po chvíli oněmní, většinou ale ani nezačnou. Přitom zvuky ovládání slyším, gesta fungují. Hudební apky se tváří, že hrají, ale zvuk žádný. Stejně tak hlasové zprávy. V BT zvuk médií povolen. Ve výstupu SmartThings zvolenýh sluchátka. Hovory přes sluchátka frčí. Dnes jsem zkoušel připojit jiná, ta samá se stejným výsledkem. V jiném tel. fungují, v mém 3 týdny starém A52 5G ticho. Reset a odpárování bez výsledku.Tuší někdo, neřešil někdo?
11 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Hezký den @Perniczech 

Z jaké hudební aplikace prosím přehráváte? Zkoušel jste třeba Spotify? Jsou sluchátka aktualizována na poslední verzi FW přes aplikaci Galaxy Wearable?

fajnsnek2
0 Like
Perniczech
Journeyman
Možnosti
Zdravím. Abych to uvedl na pravou míru. Nejde o hudbu ale zvuky obecně, např. ty systémové. Ale jinak YT Music, Samsung Music, You tube, Whatsapp. Jediný funkční zvuk je ten od sluchátek - ovládání gesty. Firmware je aktuální.
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jen pro jistotu, koukal jste do Nastavení Bluetooth?

Screenshot_20210427-190026_Settings.jpg

fajnsnek2
0 Like
Perniczech
Journeyman
Možnosti
Koukal, mám to stejně. Zkoušel jsem i postupně zakázat Hovory, pak média, pak zas zapnout..Samsung radí factory reset 🤦‍♂️
0 Like
Perniczech
Journeyman
Možnosti
Tak mám poměrně zajímavé zjištění. Problém je v kodeku. Pokud přepnu na AAC hudba konečně jede. Problém je, že při každém odpojení sluchátek se audio přepne vždycky na výchozí SBC a při znovu spuštění tedy zas nehrajou, dokud ručně nepřepnu na AAC. Nejede to ani přes Scalable codec, který se tlačí jako první při zapnutí HD audio. Můžete někdo kouknout, jaký kodek vám to tlačí ?
0 Like
Perniczech
Journeyman
Možnosti
Nekoukl byste jaký kodek vám to spouští při zapnutých sluchátkách viz můj poslední komentář ve vlákně? Je to ve vývojářských možnostech. Moc díky
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Perniczech Ověřím a dám vědět 

fajnsnek2
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

@Perniczech 

Dnes jsem instaloval další update SW sluchátek