Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Dobrý den mám telefon Samsung galaxi A12 7F/DSN

(Téma vytvořeno: 25-01-2022 09:34 PM)
1549 Zobrazení
Kočička
First Poster
Možnosti
Dobrý den chtěla bych se zeptat proč v telefonu nemám rádio,jak získám aplikaci a jestli to ten telefon vúbec podporuje moc děkuji 
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
od určité doby (pamatuji si, že to začalo modelem S4) už klasické rádio v samsung telefonech ve většině případů nenajdete. Ale výjimky se najdou. Možností je pouštět si rádio internetové.

Tehdy to společnost vysvětlila tak, že zákazníci využívají především digitální obsah (YouTube, soc. sítě, Spotify apod.).

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
9 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
od určité doby (pamatuji si, že to začalo modelem S4) už klasické rádio v samsung telefonech ve většině případů nenajdete. Ale výjimky se najdou. Možností je pouštět si rádio internetové.

Tehdy to společnost vysvětlila tak, že zákazníci využívají především digitální obsah (YouTube, soc. sítě, Spotify apod.).

0 Like
Kočička
First Poster
Možnosti
Dobrý den no to jsem právě nechtěla nechci si plýtvat datami, proto jsem myslela jestli není nějaký jiný způsob stažení aplikace bez internetu, moc děkuji za Vaší odpověď
0 Like
Sawyer01
Pathfinder
Možnosti
Záleží kus od kusu a telefon od telefonu.. A51 ho zde ještě stále má.. již od sestavení.. Screenshot_20220125-215305_One UI Home_17264_1643144000.jpg
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Ano, myslím, že i Z Fold3.

0 Like
MílaK
Navigator
Možnosti
A52 5G též. A děsně mě tam ta apka otravuje. Tak jsem ji alespoň skryl 🙂
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, zdá se, že 12 se vyskytuje ve verzi s rádiem i bez. Zkuste nainstalovat tuto aplikaci: https://samsung-radio.en.uptodown.com/android/download (budete muset povolit instalace z externích zdrojů). Připomínám, že pro příjem FM rádia musíte mít zapojená klasická drátová sluchátka.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

23PeterK
Samsung Members Star ★★
Možnosti

@potasm Vzhľadom na to, že Z Fold 3 nedisponuje 3,5 mm jackom, tak rádio si myslím, že nemá...

0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Nehádám se, nemám telefon k dispozici 😉

0 Like
Willda
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mám Samsung M52 5G a nemám v něm nainstalované FM rádio ač mě ujišťovali, že radio má a i ve specifikaci je uvedeno, že radio je. Jak mohu získat oficiální radio do mobilu aniž bych používal internet či data? Nemám totiž data. Děkuji za odpověď.
0 Like