Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Chybějící notifikační LED dioda

(Téma vytvořeno: 14-04-2021 08:33 AM)
16229 Zobrazení
Vallery
Student
Možnosti
Dobrý den ve spolek, 
chtěla jsem se zeptat na zkušenosti jak kdo řeší chybějící led diodu. Mám nový Samsung A52 a docela mi chybí.
Zapla jsem si tedy Always on display, ale moc mi to nevyhovuje, že jsou na displeji pořád hodiny a navíc ty upozornění jsou tam docela miniaturní. 😃
Je třeba nějaká dobrá aplikace, která to umí imitovat? Nebo jste si už zvykli být bez toho?
Díky za všechny tipy 😊

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
existují aplikace, které chybějící LED diodu úspěšně nahrazují. Já používal na předchozím telefonu aodNotify a spokojenost. Je určena hlavně majitelům samsungu.
Funguje to tak, že Vám svítí kruh kolem předního fotoaparátu (musíte mít teda model s předním fotoaparátem). Nastavíte si to, jak sama chcete. Spotřebu baterie jsem měl pod 1%.
Ale jak jsem psal, je spousta aplikací a každému vyhovuje něco jiného.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

8 Odpovědi
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
existují aplikace, které chybějící LED diodu úspěšně nahrazují. Já používal na předchozím telefonu aodNotify a spokojenost. Je určena hlavně majitelům samsungu.
Funguje to tak, že Vám svítí kruh kolem předního fotoaparátu (musíte mít teda model s předním fotoaparátem). Nastavíte si to, jak sama chcete. Spotřebu baterie jsem měl pod 1%.
Ale jak jsem psal, je spousta aplikací a každému vyhovuje něco jiného.

Vallery
Student
Možnosti
Díky za odpověď, právě že těch aplikací je hodně, tak hledám spíš nějaké doporučení, zkušenosti. Aod už jsem si stáhla, funguje docela dobře, ale ta free verze nemá až tak tolik možností a platit se mi za to nechce.
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

AodNotify je nejvíc doporučovaná. A vážně? Skoro 10000 za telefon jo a pár korun za palikaci ne? To je pak těžké...

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Doporučil jsem Vám něco co mám vyzkoušené a za čím si stojím. Mohl jsem Vám doporučit jiné a pouze free verze, ale už nefungují zdaleka tak dobře jako AodNotify. Myslím, že těch "pár korun" Vás nezabije 😉

Chennie
Pioneer
Možnosti
Díky!! Dioda mi chyběla, stáhla jsem si appku, za 99. A je to top. 😄😄
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Jsem rád, že jsem mohl pomoct 😉

0 Like
madpack
First Poster
Možnosti
Zkusila jsem tu neplacenou verzi a musím mít zapnuté Always on display, což mi nevyhovuje. Jde to při té placené verzi nastavit jinak? Jinak se mi ta apka moc líbí.
0 Like
Mirdaxx
First Poster
Možnosti

Nejde

0 Like