Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Bezdrátová Powerbanka 10000mAh

(Téma vytvořeno: 22-09-2019 11:15 AM)
1039 Zobrazení
Veriisha
Explorer
Možnosti

Ahoj, 

Powerbanku jsem téměř nepoužívala, dostala jsem ji k hodinkám jako dárek, každopádně najednou se přestala nabíjet...když ji zapojim, bliká jedná čárka, jako by se nabíjela, bohužel ani po x hodinách se to nehne ani o pid a sama o sobě se nesepne - nenabije.

Na reklamaci mám bohužel smůlu ;-( 

Víte někdo prosím vzdělanější, co to může být? Samozřejmě diagnostika je super, ale nechci ji tam dávat jen tak, abych za ní zaplatila tolik jako za nabíječku samotnou, kterou jsem měla zdarma..

Má to vubec smysl? Na kolik by to vyšlo? Nebo co se s tím dá vůbec dělat?

Děkuju!

0 Like
7 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Zdravím Vás !

Myslím, že s reklamací smůlu nemáte. Já dostal k nákupu S10 sluchátka Galaxy Buds, a normálně jsem je reklamoval. Stačí mít účtenku od telefonu a případně pokud máte průvodní dopis, který se nabíječce posílal. Powerbanku jste dostal k hodinkám, nebo Vám jí poslal Samsung Bonus ?

fajnsnek2
Veriisha
Explorer
Možnosti

Dostala jsem ji přímo k hodinkám v rámci předprodeje, přímo u prodejce. Bohužel jsem se už informovala jak u Samsungu, tak u prodejce, bohužel dárek nebyl zadán cenově, tzn ani ne za 1 kč a pak se na něj dle zákona záruka nevztahuje ... co na tom, že mi po pár měsísích ten produkt přestal fungoval..fakt na pytel, už jsem se s tím právě narozčilovala...

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Takže na účtence není Powerbanka vůbec uvedena ? V tom případě to asi bude ještě jak říkáte, případně bych se zkusil ještě optat na na servise Samsung ať máte jistotu. 

K tomu nabíjení powerbanky, zkoušela jste nabíjet jinou nabíječkou ? Případně jaké má nabíječka parametry ? Těžko odhadovat co je špatně, může se jednat o špatné články nebo elektronickou desku powerbanky. Oprava může být rentabilní, ale také nemusí.  Případně bych doporučil zakoupit novou Powerbanku a budete mít plnou záruku 24 měsíců.

fajnsnek2
Veriisha
Explorer
Možnosti
Ano, zkoušela jsem x kabelů, originály od Samsungu, i poté více zásuvek 😄 bohužel fakt je to v ní.
Uvedena byla v předprodeji, měli to všichni prodejci. Bohužel někdo to do účtenky dá jako položku a někdo ne. Když tam je napsáno ZDARMA, tak mám s reklamaci smůlu.

Předpokládám, že to bude asi jedna z těchto věcí, ale kolik to stojí? Opravdu se moc nevyznám..ale pochybuji asi, že by se mi to vyplatilo 😕
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Powerbanka se dá pořídit od 920Kč, záleží na prodejci - aktuálně není stříbrná verze moc k dostání, asi se čeká na další dodávku. https://powerbanky.heureka.cz/samsung-eb-u1200cs/

Já jí kupoval před 2 měsíci za cca 950Kč. Pokud tedy chcete tento model. Dají se samozřejmě pořídit i levnější modely, záleží zda chcete to bezdrátové nabíjení

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Jo, bohužel pokud je něco jako dárek, ze zákona není záruka. Ale stejně bych se v Samsungu zkusil zeptat, třeba to bude nějaká prkotina. Že by se tohle opravovalo, se mně nezdá, práce technika je dnes tak drahá, že vyjde levněji vyměnit to kus za kus.

V tom případě asi nezbyde, než koupit novou. Vzhledem k tomu, že máte i hodinky, asi chcete to bezdrátové nabíjení. Pokud máte náhodou telefon S10/Note10, můžete hodinky nabíjet přímo z telefonu a pak vám stačí levnější model bez bezdrátováho nabíjení.

A nebo to zkusit dát někomu šikovnému, ale pozor, jsou v tom lithiové baterky, tak aby je při rozebírání nepoškodil!

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Tak mě teď na dovolené taky Powerbanka vypekla. Dal jsem nabíjet Galaxy Watch Acitve 2 a ejhle nic 😞 tak jsme zkusil přes kabel telefon a zase nic.. můj kus jde pro změnu nabíjet ale nejde nabíjení z něj... tak poputuje do reklamace...

fajnsnek2