Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zvuk SMS

(Téma vytvořeno: 27-05-2021 02:48 PM)
10874 Zobrazení
Marpetka
Explorer
Možnosti
Zdravíčko,mám teď s20fe,od S4 už mám léta tuhle řadu a vždycky jsem si dokázala úplně v pohodě nastavit zvuk na příchozí SMS,měla jsem to  i tak u současného mobilu. Na SMS potřebují trošku delší a výraznější upozornění,než na ostatní upozornění. Nedávno jsem měla v Moje Galaxy mobil v opravě,kvůli prasklému sklíčku na fotacku, i když mne ujišťovali že kvůli tomu není třeba dělat tovární nastavení,tak ho stejně udělali,ale neva,zálohu jsem měla. Mobil se dal do "mého" stavu jen všechna vyzvánění se nenastavila a byla tam ta původní jako když je mobil nový. A teď začíná ta záhada 😃 nejsem schopna nastavit jiné zvonění na SMS,než jsou jiná upozornění 😁 jako vždycky vlezu do aplikací, pak do zpráv,pak nové zpravy,pak "zvukové" nastavím si tam můj oblíbený disco Toms a hotovo. Jenže pak mi tímto tónem najednou blimba všechno,příchozí mejly,dorucenky, ostatní infa z aplikací,nahrávání na fb,ale nechápu proč 😃 když jsem to nastavila ve zprávách,na ostatní upozornění chci jen transmitter cinknutí,kratke. Já nevím už co dělám blbě dřív jsem si tam nastavila disco Toms a nové zprávy se mi tak ozvaly. Přeci nebudu u všech kontaktů extra měnit zvuk zvlášť,navíc někdo cizí koho nemám v seznamu,by mi tím zvukem nezazvonil 🙃 ano je to dlouhé,omlouvám se za román,ale tohle fakt nechápu a už nevím jak na to 😃 děkuji čtenářům za trpělivost 😉
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

zasilam vam muj video navod. Verim, ze to problem vyresi.

https://youtu.be/JRmtLjid2t0

SobicekCze

ds.png

Zobrazit řešení v původním příspěvku

14 Odpovědi
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den,
upozornění na zprávy nastavíte tak, jak jste již psala a obecné oznámení v hlavním nastavení - zvuky a vibrace - zvuky a oznámení. Nemáte tam nastavený stejný zvuk upozornění?

0 Like
Marpetka
Explorer
Možnosti
Právě že v obecné oznámení mám nastaveno jako upozornění transmitter,to je v pořádku,protoze na ostatní oznámení chci jen jednoduché cinknuti,jen do doby,než ve zprávách v "nové zpravy" nastavím nějaký jiný zvuk než ten jejich původní. Protože chci na upozornění na novou SMS výraznější a delší zvuk,v tu chvíli mi tímto delším a výraznějším zvukem začnou hrát všechny ostatní upozornění. Včetně příchozího mejlu,dorucenek,upozornění z aplikaci,jako z Googlu,o poloze. Prostě nechápu,že když v aplikaci zprávy v "nové zpravy" si dám jiné zvonění,tak to změní zvuky jiných aplikaci 🤔 já chci jen a jen změnit jiný zvuk na příchozí SMS 😄
0 Like
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Rozumím Vám. Já mám právě na zprávy rozdílný zvuk než v obecných a vše funguje jak má :smiling-face: 

Zkusil bych vymazat paměť a data aplikace zprávy (pozor ztratíte tím obsah).

Nastavení - aplikace - zprávy - úložiště.

Řešení
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

Dobry den,

zasilam vam muj video navod. Verim, ze to problem vyresi.

https://youtu.be/JRmtLjid2t0

SobicekCze

ds.png

Marpetka
Explorer
Možnosti
Tak bohužel nepomohlo to 😔 zkusím to podle videa 😉
0 Like
Marpetka
Explorer
Možnosti
Diky,určitě zkusím a dám vědět 👍
Marpetka
Explorer
Možnosti
Tak velké díky,podle videa vyřešeno,konečně mi SMS zvoní jinak,aniž by to ovlivnilo ostatní zvuky ostatních oznámení. Super 😎👍
0 Like
SobicekCze
Hotshot
Možnosti

To mam radost, ze vam video pomohlo! 

Rado se stalo a kdyby cokoli. Jsme tu pro Vas.

SobicekCze

delphinee
First Poster
Možnosti

Video supr, nic méně i nepodporované zprávy jde nastavit zvuk.  Nejde ale přiřadit ke zprávám melodii, nebo zvuk, který chci, jdou pouze před instalované zvuky. To mě tedy o proti sony dost samsung zklamal. 

0 Like