o 04-04-2018 02:48 PM
Hezký den. Dnes ráno jsem si koupil S9+ a řeším menší problém. Zobrazují se Vám zmeškané hovory? Když to rozkliknu, tak se to normálně zobrazuje, ale počet zmeškaných na té "ikonce" se prostě nezobrazuje. Nějaké rady? Akorát jsem si vše nastavil a továrko se mi dělat nechce.:smileyfrustrated:
Vyřešeno! Přejít na řešení
05-04-2018 09:14 AM - upraveno 05-04-2018 09:14 AM
Uživatel
@Thor87napsal:Hezký den. Dnes ráno jsem si koupil S9+ a řeším menší problém. Zobrazují se Vám zmeškané hovory? Když to rozkliknu, tak se to normálně zobrazuje, ale počet zmeškaných na té "ikonce" se prostě nezobrazuje. Nějaké rady? Akorát jsem si vše nastavil a továrko se mi dělat nechce.:smileyfrustrated:
Zkusit:
o 04-04-2018 03:51 PM
Ahojky, mě to zlobí taktéž.Když čekám než někdo crnkne, tak je to dost otravný. Musím stále koukat do posledních hovorů, protože se to nezobrazí ani na tý zamykací...tak šup šup,kdo to vyřeší?:womantongue:
05-04-2018 09:14 AM - upraveno 05-04-2018 09:14 AM
Uživatel
@Thor87napsal:Hezký den. Dnes ráno jsem si koupil S9+ a řeším menší problém. Zobrazují se Vám zmeškané hovory? Když to rozkliknu, tak se to normálně zobrazuje, ale počet zmeškaných na té "ikonce" se prostě nezobrazuje. Nějaké rady? Akorát jsem si vše nastavil a továrko se mi dělat nechce.:smileyfrustrated:
Zkusit:
o 05-04-2018 03:26 PM
Uživatel
@jaromirgrycnapsal:Uživatel
Zkusit:
- Telefon - tři tečky - nastasvení - ID volajícího a ochrana proti spamu - vypnout
- Nastavení - zobrazení - statový panel - zapnout zobrazení jen posledních 3 oznámení
Druhý bod fungoval,dík.
o 25-04-2018 02:12 PM
Dnes jsem si psala na podporu samsungu, protože vše mám zapnuté a nastavené jak má být a chyba by měla být opravena dnešní aktualizaci SW. Zatím žádná aktualizace ale nedorazila
o 11-06-2018 04:01 PM
Mám stejný problém. Samsung Note8. Nastavené vše správně, poslední aktualizace nainstalované a prostě nevidím nepřijaté hovory. Je to u telefonu dost zásadní problém.
11-06-2018 04:05 PM - upraveno 11-06-2018 04:08 PM
Uživatel
@Kafka napsal:
Mám stejný problém. Samsung Note8. Nastavené vše správně, poslední aktualizace nainstalované a prostě nevidím nepřijaté hovory. Je to u telefonu dost zásadní problém.
Ahoj @Kafka,
můžeš prosím vyzkoušet, zda to dělá i v bezpečném režimu (Safe mode)?
Dostaneš se do něj tak, že restaratuješ telefon a jakmile se objeví logo, tak bude držet tlačítko hlasitosti dolů. Tenhle režim slouží k tomu, abychom vyloučili, zda problém nezpůsobují nějaké aplikace třetích stran. V bezpečném režimu se totiž spustí jenom aplikace, které jsou potřebné k funkcím telefonu a další aplikace, které sis případně nainstaloval, zůstanou pozastavené.
Následně v režimu pak vyzkoušej, jestli se ti notifikace zobrazují. Bezpečný režim poté vypneš zase dalším restartem telefonu, ale už bez držení tlačítka.
Dej vědět, jak jsi dopadl. :robothappy:
o 27-06-2018 12:47 PM
Proběhlo to zajímavě. Safe mode pomohl, hovory se normálně zobrazovaly. Jen teď netuším, jak zjistit, která appka způsobuje, že se hovory nezobrazují?
Jako bonus mi po návratu ze Safe mode zmizel obsah kalendáře 😄
o 14-08-2018 11:35 AM
Dobry den,našel jste která aplikace to blokovala. Dekuji
o 14-08-2018 11:35 AM