Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Zabezpečená složka

(Téma vytvořeno: 21-08-2022 04:09 PM)
902 Zobrazení
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Ahoj kamarádi, pravděpodobně po poslední aktualizaci na S21 FE mi po restartování telefonu naskočí systémové oznámení, že si mám zapnout zabezpečenou složku, aby se mi zobrazovala oznámení. Musím pak složku odemknout, aby toto oznámení zmizelo. Nechci, aby to pravidelně takto vyskakovalo. Někdo nějakou radu? Díky!!!
0 Like
18 Odpovědi
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

A vy tedy bezpečnou složku používáte nebo ne?  Zkuste v Nastavení >Aplikace >Zabezpečená složka vypnout Oznámení

Screenshot_20220821-164550_Settings.jpg

Screenshot_20220821-164600_Settings.jpg

fajnsnek2
Libb
MegaStar
Možnosti

Dobrý den, toto nastává, když máte v Zabezpečené složce instalovanou nějakou apliakci, která zobrazuje oznámení. Například e-mailový klient apod. Bohužel jsem nepřišel na způsob, jak tomu zamezit kromě toho, omezit počet aplikací v Zabezpečené složce.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Koukám, že i vám to tam nejde vypnout... Mám to stejně. Jinak ji používám, nic navíc jsem tam neinstaloval. Všechna oznámení vypnutá.
0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Dřív mi to právě nedělalo...
0 Like
fajnSnek
Samsung Members Star ★★★
Možnosti

Jeste zkusit až ta notifikace vyskočí v notifikacni liště,  tak na ni podržet prst, zda to nepůjde vypnout.  Víc mě bohužel nenapadá. . 

fajnsnek2
0 Like
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Čau, teď jsem taky zaktualizoval s21fe s vidím, že mi to naskočilo taky. Prošel jsem aplikace a pak odinstaloval samsung internet a vypadá to, že už mi to neskáče. Možná by i stačilo vypnout jenom oznámení z té appky.
0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Zkusím, díky!
0 Like
MartinHS25
Voyager
Možnosti
Zkoušel jsem, vypnout oznámení neni možné...
0 Like
Zdeněk19
Helping Hand
Možnosti
Odinstalovával jsem to přímo ze zabezpečené složky, takži ji odemkněte a tam appku podržte a dejte odinstalovat. Vypl jsem pak mobil a nic nenaskočilo i když mám zabezpečenou složku zampnutou
0 Like