Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Nelze přihlásit obnovit heslo zabezpečené složky

(Téma vytvořeno: 13-10-2023 11:34 AM)
1074 Zobrazení
sykopetr
First Poster
Možnosti

Dobrý den,

po aktualizaci se mi objevila na S21 zabezpečená složka a nejsem schopen se do ní přihlásit, nelze mi změnit přihlašovací heslo, protože jsem žádné nevytvořil. Po přihlášení do účtu samsung na telefonu mi nelze heslo složky nastavit, případně změnit. Zabezpečenou složku nepotřebuju, takže bych ji nejraději vypnul, ale nejde mi to. Pořád  se mi zobrazuje v oznamovací liště hlášení o tom, že je zabezpečená složka zamknutá, ale nejsem schopen se dostat nikam dál, abych složku odemknul a nejlépe úplně zrušil. Prosím o radu. 

0 Like
6 Odpovědi
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Dobrý den, tedy se do nastavení Zabezpečené složky nedostanete ani přes: Nastavení - Zabezpečení a soukromý - Zabezpečená složka?Screenshot_20231013_141849_Settings.jpg
IT technik
sykopetr
First Poster
Možnosti

Dobrý den, ano,  tohle vidím, ale přes to se dostanu pouze na přihlašovací obrazovku zabezpečené složky, kde to po mě chce zadat heslo, které já ale bohužel nevím. Takže když zadám zapomenuté heslo tak mě to nabídne odeslat buď na můj email nebo do samsung účtu. Zkusil jsem oboje, ale ani v jednom jsem se nedostal k tomu, abych heslo zabezpečené složky mohl změnit. Pořád jsem se točil v kruhu.

0 Like
Raddi
Big Cheese
Možnosti
Hm, já mám na Zab. složku otisk a znak, takže Vám snad ještě poradím, zkusit se přihlásit k Samsung účtu přes PC a tam to zkusit vyklikat, ale bohužel jsem v terénu a k PC se dostanu až zítra.
https://account.samsung.com/membership/intro
IT technik
0 Like
Eva02
First Poster
Možnosti

Podařilo se už vyřešit? Jak? Mám stejný problém. 

0 Like
terezz
First Poster
Možnosti
Taky mám ten problém prosím kdo se stim setkal a dokázal to vyřešit aby dal komentář jak na to moc děkuji
0 Like
Frantisekk
First Poster
Možnosti
Dobrý den, já mám stejný problém zapomněl jsem heslo do zabezpečené složky a heslo nelze obnovit nikde mi to nenabízí obnovit heslo, prosím vás o radu jestli jste to už někdo vyřešil. Děkuji
0 Like