Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

USBC podpora slúchadiel

(Téma vytvořeno: 08-12-2023 07:48 AM)
600 Zobrazení
Servo-
Apprentice
Možnosti
Ahojte, mám problém s pripojením slúchadiel cez USBC port. Po poslednej aktualizácii mi začne vyskakovať upozornenie "Konektor USB je pripojený" a "Konektor USB je odpojený". Toto sa strieda a slúchadlá nefungujú. Neriešil niekto už tento problém?
0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,

rozumiem Vám, ale pokiaľ nejde o prevodník od samsungu, ale výrobok tretej strany, tak takáto situácia môže nastať. Mrzí ma to, ale viac Vám v tejto veci asi nepomôžem. Ostávajú Vám už asi len buď zabezpečit si iný prevodník alebo osobne by som pre istotu ešte skúsil sluchátka pripojiť k inému samsungu s čo možno najnovším softvérom, aby ste vedeli či je problém naozaj v prevodníku alebo telefóne.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
15 Odpovědi
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Zdravim Vas,je tam moznost aj poruchy konektora na mobile alebo sluchadiel,ale ak Vam funguje nabijanie cez kabel konektor na mobile je bez problemov,skusiť iné slúchadlá s konektorom,a skusiť trošku precistíť konektory na oboch zariadeniach..Nezabudnut pri vymene sluchadiel cez kabel ,aby boli s prevodnikom zvuku.Ak by problem pretrvaval skusiť bezdrótove sluchadlá😉
0 Like
Servo-
Apprentice
Možnosti
Zdravím, ako dom písal, problém nastal po poslednej sktualizácii android verzie. Všetko ostatné funguje ako má čo sa týka USBC konektora. Ale ďakujem za reakciu. 👍🏻
0 Like
danisp1704
GrandMaster
Možnosti
Nemate zac,ak to bolo po poslednej aktualizacii, skuste tovarenske ,ale ak tk bolo pk uptadu,moznosť vyriešenia bude až po novom uptade,jedina moznosť bezdrótove sluchadla😉👍
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň,
skúste ešte cez nastavenia> aplikácie>dajte hľadať usb a vyberte aplikáciu Slúchadlá s mikrofónom Samsung USB-C a vymažte je v časti úložisko údaje.
0 Like
Servo-
Apprentice
Možnosti
Ďakujem. Toto som vygooglil a skúsil. Výsledok je ten, že sluchadlá stále nefungujú. 👍🏻🤷🏻‍♂️
0 Like
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
V tom prípade by som skúsil ešte zmazať pamäť appke USBsettings (musíte si dať zobraziť systémové appky). Slúchadlá na inom telefóne fungujú?
Servo-
Apprentice
Možnosti
Áno, aj USBsettings som zmazal. Skúsim slúchadlá otestovať na inom telefóne. Ďakujem za snahu.
TomiXL
Samsung Members Star ★★
Možnosti
Pekný deň @Servo- ,
skúšali ste už predmetné slúchadlá v inom telefóne alebo pripojiť iné slúchadlá?
0 Like
Servo-
Apprentice
Možnosti
Ešte nie. Nemám k dispozícii druhý telefón. Musím zohnať. (Najradšej rovnaký model.)
0 Like