Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Upozornění na krycí sklíčko kamery S21 ultra

(Téma vytvořeno: 10-05-2022 11:52 AM)
324 Zobrazení
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Pořídil jsem si to nalepovací sklíčko na krytí kamery (opravdu sklo) na s21 ultra a musel jsem to sundat mobil pořád zapínal inteligentní doostření a celkově blbě ostril. Není problém v samotném skle ale v tom že telefon si myslí že má objekt před sebou. A při použití ledky se nedá fotit ozáří to celé sklo takže máte pak závoj na fotce. Ale zpracování je jinak perfektní. 

Zkusím sem hodit fotky ale nevím jak moc snižuje kvalitu tahle Members aplikace tak nevím jestli poznáte rozdíl. 

image
Po sundání

image
Před sundáním

image
Po

image
Před

0 Like
4 Odpovědi
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Ale on není problém s čočkou on je problém v laserovém ostření :smiling-face: to nalepení samotné tomu neublíží jen telefon blbě ostří kvůli tomu že si myslí že je blízko. S ultrou se mi třeba fotí mnohem hůř přes sklo (zoo, muzea, ) než s S7 edge :smiling-face:
0 Like
Libb
MegaStar
Možnosti

Nemáte fotku jak to vypadá, když je to nasazené na mobilu?

Obecně opravdu není dobré dávat cokoliv před objektiv, sklo na něm poskytuje docela slušnou ochranu samo o sobě. Pokud provozujete teelfon ve velmi prašném prostření, existují kryty se zatahovacím krytem. 

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like
Kazi-S24U-
Helping Hand
Možnosti
Ono to má ani ne 0.7 mm. Nikde nic nepřekrývá. On jen telefon rád pouštěl inteligentní doostření to nevím jak funguje přepíná to na jinej čip nebo to dělá výřez z čipu když je telefon blízko objektu. To dělá i bez sklíčka když dám například telefon na sklo a něco fotím zoo muzeum. V noci je i vidět v tom skle odraz nějakého světla takové růžovo červené (laserové ošetření?) U S7 edge jsem tohle neměl a mobil přes sklo fotil výborně. A iphone 13 s focením přes sklo taky problém nemá.
0 Like
Danielpesek8
First Poster
Možnosti
Pokud už ochranu foťáku sklíčkem tak doporučuji od Fixed.
0 Like