Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 

Původní téma:

Telefonní číslo

(Téma vytvořeno: 08-10-2022 11:45 PM)
1144 Zobrazení
Fidla1095
Voyager
Možnosti
Mě všude v nastavení píše neznámé telefonní číslo. Co mám udělat, aby mi tam napsal moje telefonní číslo? Jde mi volat, psát SMS i přichází mi volání i SMS.
0 Like

2 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Fidla1095
co si pamatuji, tak u operátora O2 se mi v nastavení taky nikdy neukázalo, nyní u T-Mobile ano. Předpokládám, že to bude mít souvislost s nastavením u operátora či SIM kartou. Každopádně, že se Vám v nastavení ukazuje telefonní číslo jako neznámé, nemá absolutně na nic vliv. Nemusíte to nijak řešit.

Zobrazit řešení v původním příspěvku

0 Like
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
To cislo tam lze dostat pouze na starem tlacitkovem telefonu. Ty umely zapsat toto systemove cislo primo na simkartu. Sam si prave kvuli teto schopnosti jeden stary telefon drzim.
Pak uz se to cislo zobrazuje i ve vlastnostech v androidu.

A ze to neni podstatne taky neni uplne pravda..napr samsung funkce PrivateShare toto cislo vyuziva (ale ano, funguje i bez nej..vygeneruje si virtualni)

Zobrazit řešení v původním příspěvku

4 Odpovědi
Capita151W
Helping Hand
Možnosti
Ja jsem to nepochopil....
Řešení
potasm
Samsung Members Star ★★★
Možnosti
Dobrý den @Fidla1095
co si pamatuji, tak u operátora O2 se mi v nastavení taky nikdy neukázalo, nyní u T-Mobile ano. Předpokládám, že to bude mít souvislost s nastavením u operátora či SIM kartou. Každopádně, že se Vám v nastavení ukazuje telefonní číslo jako neznámé, nemá absolutně na nic vliv. Nemusíte to nijak řešit.

0 Like
Řešení
FRENKY22
Big Cheese
Možnosti
To cislo tam lze dostat pouze na starem tlacitkovem telefonu. Ty umely zapsat toto systemove cislo primo na simkartu. Sam si prave kvuli teto schopnosti jeden stary telefon drzim.
Pak uz se to cislo zobrazuje i ve vlastnostech v androidu.

A ze to neni podstatne taky neni uplne pravda..napr samsung funkce PrivateShare toto cislo vyuziva (ale ano, funguje i bez nej..vygeneruje si virtualni)
Libb
MegaStar
Možnosti

Je to trapné, ale pomůže ty SIM na chvíli strčit do iPhone... Od té coby, co jsem ho zkoušel, tam ta čísla vidím.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

0 Like