o 29-09-2020 03:12 PM
Dobrý den, po koupi nového mobilního telefonu se mi nejde při dvoustupňovém ověření přihlásit do služeb od firmy Samsung /Samsung Account, Galaxy Store atd.../ po přihlášení přes můj email, - google/gmail účet, který jsem již úspěšně používal jako přihlašovací jméno u mého předchozího telefonu Samsung, dojde k situaci, kdy mám ověřit pomocí zaslaného kódu na telefonní číslo svoji identitu. Tato činnost ovšem nejde provést, protože mi po odeslání na moje číslo nepřijde žádná SMS s kódem. Zkoušel jsem i jiné čísla, ale ani na ně nic nepřijde. Děkuji za radu.
Vyřešeno! Přejít na řešení
o 30-09-2020 07:49 AM
Mě SMS také na poprvé nepřijde, musím počkat až vyprší ten cca 2 minutový interval a poté dám znovu odeslat a potom SMS s kódem příjde. Poprvé mi nikdy nedorazí (zkoušeno asi 5x).
o 29-09-2020 07:22 PM
Pokud máte ještě starý telefon, můžete se přihlásit pomocí něho. Vyskočí na něm hláška o přihlášení, potvrdíte a opíšete zobrazené číslo.
Mimochodem, několikrát s emně stalo, že jsem čakal na SMS a nevšiml si, že je tato metoda nastavená jako výchozí, ověřte, že opravdu používáte ověření přes SMS a ne pomocí jiného zařízení.
o 30-09-2020 07:49 AM
Mě SMS také na poprvé nepřijde, musím počkat až vyprší ten cca 2 minutový interval a poté dám znovu odeslat a potom SMS s kódem příjde. Poprvé mi nikdy nedorazí (zkoušeno asi 5x).
o 15-10-2020 01:17 PM
o 04-11-2020 11:38 AM
Dobrý den @Gogisko1978,
děkujeme za informaci a jsme rádi, že se to podařilo zprovoznit. Můžete označit odpovědi, které Vám pomohli jako řešení?
Děkuji.
o 28-08-2021 09:15 AM
Mám stejný problém. Vtipné je že na internetu se přihlásím bez problémů bez ověření, ale v mobilu to po mě pořád chce SMS kód. A to mám dvoufázové ověření vypnuté.
Nutnost nechat si kód posílat opakovaně aby přišel aspoň jednou to u telefonu 20 tisíc opravdu chcete
o 04-01-2023 06:42 AM