Zavřít

What are you looking for?

zrušit
Zobrazování výsledků pro 
Hledat místo 
Měli jste na mysli: 
Přejít na řešení VYŘEŠENO

Původní téma:

Dvoufázové ověření do účtů Samsung

(Téma vytvořeno: 29-09-2020 03:12 PM)
5473 Zobrazení
Gogisko1978
Student
Možnosti

Dobrý den, po koupi nového mobilního telefonu se mi nejde při dvoustupňovém ověření přihlásit do služeb od firmy Samsung /Samsung Account, Galaxy Store atd.../ po přihlášení přes můj email, - google/gmail účet, který jsem již úspěšně používal jako přihlašovací jméno u mého předchozího telefonu Samsung, dojde k situaci, kdy mám ověřit pomocí zaslaného kódu na telefonní číslo svoji identitu. Tato činnost ovšem nejde provést, protože mi po odeslání na moje číslo nepřijde žádná SMS s kódem. Zkoušel jsem i jiné čísla, ale ani na ně nic nepřijde. Děkuji za radu.

0 Like

1 Řešení

Přijatá řešení
Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Mě SMS také na poprvé nepřijde, musím počkat až vyprší ten cca 2 minutový interval a poté dám znovu odeslat a potom SMS s kódem příjde. Poprvé mi nikdy nedorazí (zkoušeno asi 5x).

Zobrazit řešení v původním příspěvku

6 Odpovědi
Libb
MegaStar
Možnosti

Pokud máte ještě starý telefon, můžete se přihlásit pomocí něho. Vyskočí na něm hláška o přihlášení, potvrdíte a opíšete zobrazené číslo.

Mimochodem, několikrát s emně stalo, že jsem čakal na SMS a nevšiml si, že je tato metoda nastavená jako výchozí, ověřte, že opravdu používáte ověření přes SMS a ne pomocí jiného zařízení.

Samsung S25 Ultra JetBlack 1 TB | Pixel 8a / 9 128 GB | Samsung Galaxy Tab S9 256GB
Samsung Galaxy Watch Ultra | Samsung Galaxy Buds2 Pro / Buds3 Pro

Řešení
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Mě SMS také na poprvé nepřijde, musím počkat až vyprší ten cca 2 minutový interval a poté dám znovu odeslat a potom SMS s kódem příjde. Poprvé mi nikdy nedorazí (zkoušeno asi 5x).

Gogisko1978
Student
Možnosti
děkuji za pomoc, už se mi to i vaši pomocí podařilo zprovoznit
AndroidGuru
Maestro
Možnosti

Dobrý den @Gogisko1978,

děkujeme za informaci a jsme rádi, že se to podařilo zprovoznit. Můžete označit odpovědi, které Vám pomohli jako řešení?

Děkuji.

0 Like
Martin2244
First Poster
Možnosti

Mám stejný problém. Vtipné je že na internetu se přihlásím bez problémů bez ověření, ale v mobilu to po mě pořád chce SMS kód. A to mám dvoufázové ověření vypnuté.

Nutnost nechat si kód posílat opakovaně aby přišel aspoň jednou to u telefonu 20 tisíc opravdu chcete

0 Like
rady1
First Poster
Možnosti
Dobrý den, mě přijde sms, ale telefon nereaguje na vložení kodu
0 Like